X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κατασκηνώσεις Άγιος Ανδρέας: Επαναλειτουργούν – Πληροφορίες εγγραφής

Από αύριο Κυριακή 29 Ιουλίου, θα λειτουργήσουν και πάλι οι παιδικές κατασκηνώσεις του δήμου Αθηναίων στον Άγιο Ανδρέα και θα φιλοξενήσουν και τα παιδιά, που οι οικογένειες τους έχουν πληγεί από την φονική πυρκαγιά των γύρω περιοχών, Αγίου Ανδρέα και Μάτι.

Ειδικά για αυτά τα παιδιά, ο δήμος Αθηναίων ανακοίνωσε ότι για την φιλοξενία τους στις κατασκηνώσεις, αρκεί μόνο η παρουσία στο χώρο των κατασκηνώσεων των γονέων τους, από αύριο την Κυριακή το πρωί στις 8 η ώρα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Αθηναίων, οι υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων αντικατέστησαν τις πυροσβεστικές μονάδες, τον φθαρμένο εξοπλισμό και τον καθορισμό του περιβάλλοντα χώρου,αμέσως μετά την ασφαλή εκκένωση της κατασκήνωσης.

Επίσης ο Δήμος Αθηναίων έχει λάβει τις διαβεβαιώσεις που είναι απαραίτητες, από το ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό, ώστε οι γονείς να είναι σίγουροι ότι οι κατασκηνώσεις μπορούν να φιλοξενήσουν με ασφάλεια τα παιδιά.

Για αύριο όπως είναι προγραμματισμένο, θα ξεκινήσει η 3η κατασκηνωτική περίοδος. Κατόπιν, θα ακολουθήσει η φιλοξενία ΑμεΑ και η φετινή περίοδος για τις κατασκηνώσεις του Αγίου Ανδρέα, όπως κάθε χρόνο θα ολοκληρωθεί με την φιλοξενία ατόμων τρίτης ηλικίας του δήμου.

Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την εγγραφή των παιδιών στις κατασκηνώσεις είναι:

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε: Τμήμα Παιδικών Εξοχών τηλ.: 213 2082557 Fax: 210 5275115.

Σχετικά Άρθρα: