X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Άρτα: Διαμόρφωσε ειδικά το αυτοκίνητο του σε κρύπτη 40 κιλά κάνναβης

Στο Κομπότι Άρτας, κατασχέθηκαν περισσότερα από σαράντα κιλά κάνναβης, έπειτα από έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που ανήκε σε 56χρονο αλλοδαπό, ο οποίος και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς αλλοδαπός διακινητής ναρκωτικών, μετέφερε και επιχείρησε να διακινήσει στη χώρα ναρκωτικές ουσίες, και είχε διαμορφώσει ειδικά τον εσωτερικό χώρο της καμπίνας και του αμαξώματος του αυτοκινήτου, δημιουργώντας κρύπτες για την απόκρυψη των ναρκωτικών ουσιών.

Η σύλληψη έγινε χθες 7 Ιουλίου 2018 το μεσημέρι στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας και σε βάρος του 56χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για εισαγωγή στη χώρα, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν για έλεγχο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε ο 56χρονος και το οποίο κινούνταν με κατεύθυνση το Αντίρριο και μετά από έρευνα που έγινε σε αυτό, βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στον εσωτερικό χώρο της καμπίνας και στο αμάξωμα του οχήματος, τριάντα έξι δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους σαράντα κιλών και επτακοσίων γραμμαρίων.

Συνολικά, κατασχέθηκαν:

  • ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους (40.700) γραμμαρίων,
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του συλληφθέντα,
  • σύρματα, τα οποία ήταν περιμετρικά δεμένα γύρω από τα δέματα και βοηθούσαν στην εξαγωγή αυτών από τις κρύπτες,
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

Σχετικά Άρθρα: