X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Έβρος: Αποτρόπαιο έγκλημα τριών γυναικών με μαχαίρι

Αποτρόπαια δολοφονία τριών αλλοδαπών γυναικών, σημειώθηκε κοντά σε ποτάμι στο Πραγγί του Διδυμοτείχου. Το μεσημέρι της Τετάρτης, εντοπίστηκαν τα τρία πτώματα των γυναικών από αγρότη, ο οποίος πήγε στο χωράφι του για να εκτελέσει εργασίες. Οι άτυχες γυναίκες, πρέπει να βρίσκονταν στην περιοχή πάνω από τρεις ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thrakinea.gr, γνωστός ή άγνωστοι δράστες, έσφαξαν στην κυριολεξία μία γυναίκα περίπου 30 με 35 ετών, μία νεαρότερη γυναίκα κι ένα ανήλικο κορίτσι που πιθανόν να έχουν συγγενική σχέση μεταξύ τους, κάτι που θα επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.

Τα θύματα ήταν δεμένα το καθένα χωριστά, ενώ και τα τρία πτώματα έφεραν βαθύ τραύμα στο λαιμό. Στο σημείο εντοπίστηκαν και τρία μαχαίρα, εκ των οποίων το ένα είναι στρατιωτικού τύπου.

Πρόκειται για τρεις μελαμψές γυναίκες, κάτι που πιθανώς να οδηγεί στο να έχουν καταγωγή ή από τη βόρεια Αφρική ή από την Ασία. Η αστυνομία, έχει αρχίσει έρευνες προς κάθε κατεύθυνση για την εξακρίβωση στοιχείων των θυμάτων και αναζητεί κάθε αξιοποιήσιμο στοιχείο, χωρίς να αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο.

Οι γυναίκες πιθανολογείται ότι ήθελαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα και δολοφονήθηκαν, άγνωστο γιατί και από ποιον. Προς το παρόν μόνο υποθέσεις μπορούν να γίνουν για την σοκαριστική αυτή υπόθεση οι οποίες παραπέμπουν ή σε τζιχαντιστές η σε λόγους που σχετίζονται με κυκλώματα διακίνησης μεταναστών.

Οι έρευνες στρέφονται προς πάσα κατεύθυνση ακόμα και προς τζιχαντιστές που βρίσκονται στην Ελλάδα. Περισσότερες λεπτομέρειες την υπόθεση θα γίνουν γνωστές μετά τη νεκροψία νεκροτομή.

Σχετικά Άρθρα: