X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Έριξε σκόπιμα αεροπλάνο στο σπίτι που ήταν μέσα η γυναίκα του – Βίντεο

Απίστευτο και όμως αληθινό, δείτε τι μπορεί να κάνει ένας άνδρας για να εκδικηθεί τη γυναίκα του, αλλά στο τέλος την πλήρωσε εκείνος ενώ η σύζυγος είναι σώα και αβλαβής.

Πρόκειτα για τον Ντουέιν Γιουντ και το περιστατικό συνέβη στο Πέισον της Γιούτα. Ο σύζυγος έριξε επίτηδες ένα μικρό αεροπλάνο επάνω στο σπίτι που έμενε με τη γυναίκα του, μετά από καβγά που είχε μαζί της και είχε συλληφθεί από την αστυνομία.

Σκοπός του Ντουέιν, που ήταν πιλότος αεροσκάφους ήταν να σκοτωθεί η γυναίκα του, αλλά τελικά σκοτώθηκε ο ίδιος, ενώ η σύζυγος που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο σπίτι γλύτωσε χωρίς ούτε καν τραύματα.

Το βράδυ της Κυριακής, ο πιλότος είχε συλληφθεί μετά από καταγγελία της γυναίκας του και την επιβεβαίωση αρκετών μαρτύρων που τον είδαν να της επιτίθεται. Πλήρωσε όμως την εγγύηση και αφέθηκε ελεύθερος.

Λίγες ώρες μετά, έριξε σκόπιμα ένα μικρό αεροσκάφος πάνω στο σπίτι του. Το μόνο που καταστράφηκε, ήταν η πρόσοψη του σπιτιού που κάηκε από τις φλόγες, ενώ η σύζυγος του και ένα νεαρό παιδί που ήταν μαζί της βγήκαν σώοι και αβλαβείς.


Σχετικά Άρθρα: