X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αγία Παρασκευή: Ποιος ήταν το θύμα δολοφονίας έξω από το νεκροταφείο

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αποδίδει η αστυνομία την δολοφονία του 51χρονου άνδρα που δολοφονήθηκε χθες μέσα στο αυτοκίνητο του μάρκας Fiat, έξω από το νεκροταφείο στην Αγία Παρασκευή.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία, το όνομα του 51χρονου ήταν γνωστό στην αστυνομία και είχε απασχολήσει πολλές φορές το Τμήμα Εκβιαστών με δράσεις στο χώρο της νύχτας. Πρόκειται για άτομο που είχε βαρύ ποινικό μητρώο και που στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες, ναρκωτικά και απόπειρες ανθρωποκτονίας.

Η αστυνομία, αναφέρει ότι η δολοφονία του 51χρονου, οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Οι δράστες είναι αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, ηλικίας 35 έως 40 ετών και δολοφόνησαν το θύμα μέσα στο αυτοκίνητο του πυροβολώντας τον τρεις φορές στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται, ότι η δολοφονία με όπλο σημειώθηκε χθες Δευτέρα το βράδυ γύρω στις 9.30 μ.μ, έξω από το νεκροταφείο της Αγίας Παρασκευής, στην οδό Νεαπόλεως και το θύμα βρέθηκε νεκρό μέσα σε αυτοκίνητο μάρκας Fiat.

Το συγκεκριμένο αμάξι, ανήκει σε γυναίκα ηλικίας 60 χρονών και οι δράστες την ώρα της δολοφονίας, επέβαιναν σε μηχανή και πιθανόν να πρόκειται για προκαθορισμένο ραντεβού μεταξύ τους.

Σχετικά Άρθρα: