X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αγρίνιο: Ξυλοφόρτωσε, λήστεψε τη γυναίκα του και της έκανε και μήνυση!

Περίεργο ήταν το περιστατικό που σημειώθηκε στο Καινούριο στο Αγρίνιο, ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο, χθες το απόγευμα και απασχολεί τις τελευταίες ώρες την Ασφάλεια του Αγρινίου.

Μία 50χρονη γυναίκα, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο σύζυγος της ηλικίας 58 χρονών, την χτύπησε αφού αφού προηγήθηκε καβγάς και της προκάλεσε απλές σωματικές βλάβες και της πήρε την τσάντα που περιείχε 450 ευρώ, προσωπικά της έγγραφα και 9.000 ευρώ που της είχε εμπιστευθεί ο εργοδότης της για να τα καταθέσει στην τράπεζα.

Η 50χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου για να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες και ο σύζυγος της συνελήφθη και σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του.

Η ιστορία όμως είχε και συνέχεια. Σύμφωνα με πληροφορίες από το sinidisi.gr, ο σύζυγος υπέβαλε με τη σειρά του και αυτός μήνυση εναντίον της γυναίκας του και ισχυρίστηκε ότι σωματική βλάβη, εξύβριση, ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση, ενώ υποστήριξε ότι δεν την έκλεψε τα χρήματα.

Η Αστυνομία, συνέλαβε και την γυναίκα του, η οποία μετά από λίγο και προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ ο 58χρονος σύζυγος της θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

Σχετικά Άρθρα: