X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αθήνα: Οδηγός ΙΧ παρέσυρε ζευγάρι και τους εγκατέλειψε νεκρούς

Αίμα έβαψε και πάλι την άσφαλτο, με δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου προς Κυριακή γύρω στις 3, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε οδηγό μηχανής με συνοδηγό μία κοπέλα και τους εγκατέλειψε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στην οδό Αγίου Μελετίου και Πατησίων. Ο 26χρονος οδηγός του δικύκλου αλβανικής καταγωγής με συνοδηγό μία 23χρονη Ρουμάνα κατευθυνόταν στην οδό Αχαρνών και όπως κινούντο αντικανονικά, συγκρούστηκαν με το ΙΧ αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 26χρονος λόγω της σφοδρής σύγκρουσης εξέπνευσε αμέσως, ενώ η 23χρονη συνεπιβάτης του που είχε τραυματισθεί σοβαρά εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα από τα τραύματα της.

Η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του αυτοκινήτου, ο οποίος αντί να προσπαθήσει να καλέσει σε βοήθεια και να μεταφέρουν τα θύματα του σε νοσοκομείο, ανέπτυξε ταχύτητα και άφησε τους δύο νέους ανθρώπους αιμόφυρτους και αβοήθητους στο δρόμο.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι αναζητούνται τα στοιχεία του ΙΧ από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, ώστε να εντοπιστθούν τα στοιχεία του αυτοκινήτου και του οδηγού.

Σχετικά Άρθρα: