X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Αυλωνίτου: Στα πλαίσια της π@π@ριάς που είπε ο Μητσοτάκης – Βίντεο

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, σόκαρε σήμερα το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1, με τις ύβρεις που εξαπέλυσε εναντίον του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα, σε μία αντιπαράθεση που είχε η Ελένη Αυλωνίτου με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο σχετικά με την προ ημερών δήλωση της για ανθρώπους που πέθαναν στις φονικές πυρκαγιές στο Μάτι επειδή δεν ήταν εκπαιδευμένοι, η κα. Αυλωνίτου σε έξαλλη κατάσταση είπε την φράση «στα πλαίσια της π@π@ριάς που είπε ο Μητσοτάκης».

Επίσης, αναφέρθηκε και πάλι για όσους είχαν πέσει στη θάλασσα για να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα, εξηγώντας ότι «έπρεπε να βουτάνε πιο βαθιά το κεφάλι τους, για να προστατευθούν από τα αποκαΐδια».
Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, εξοργισμένος ανέφερε για την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, «Εκεί που σταματάει η λογική ξεκινά η κ. Αυλωνίτου»…

Ο Άδωνις Γεωργιάδης σχολίασε για το περιστατικό: Δεν πρόκειται η ΝΔ να ακολουθήσει αυτό τον κατήφορο.

“Σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα εάν ανήκε η κα. Αυλωνίτου θα είχε ήδη ζητήσει συγγνώμη. Κάθε ημέρα ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει τα πράγματα όλο και χειρότερα. Να σκεφτεί ο κόσμος ποιους ψήφισε στην Βουλή. Μέχρι να φτάσει η ώρα των εκλογών έχουν ακόμη πολλά να δουν τα μάτια μας” τόνισε απαντώντας στην συγκεκριμένη τοποθέτηση ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ.

Σχετικά Άρθρα: