X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Βόλος: Πνίγηκε γνωστός Βολιώτης ψυχίατρος

Οδύνη στην τοπική κοινωνία του Βόλου, μετά την είδηση του θανάτου του γνωστού Βολιώτη ψυχιάτρου Κώστα Ξηρομερίτη. Χθες αργά το απόγευμα, εντοπίστηκε το σώμα ενός άντρα να επιπλέει μπρούμυτα και εν ακινησία, κοντά στην ακτή Παπά Νερό, στον Άγιο Ιωάννη του Πηλίου.

Το άψυχο σώμα του άτυχου ψυχίατρου, εντοπίστηκε από περαστικούς στην παραλία, οι οποίοι έβγαλαν το πτώμα από τη θάλασσα και κάλεσαν αμέσως το ΕΚΑΒ. Στο σημείο βρέθηκε γιατρός, που έδωσε τις πρώτες βοήθειες χρησιμοποιώντας απινιδωτή και κάνοντας προσπάθειες, δεν μπόρεσε να επαναφέρει τον 61χρονο στη ζωή.

Οι προσπάθειες για επαναφορά του άτυχου γιατρού συνεχίστηκαν από την αγροτική γιατρό του Κέντρου Υγείας Ζαγοράς που έφτασε στο σημείο, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Η σορός του Βολιώτη ψυχιάτρου μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Ζαγοράς, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο 61χρονος, σύμφωνα το magnesianews.gr, φιλοξενούνταν τις τελευταίες ημέρες σε φιλικό σπίτι στο Πήλιο. Ο Κώστας Ξηρομερίτης, ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του Βόλου, παιδί της Νέας Ιωνίας, ήταν παντρεμένος με την δικηγόρο Λαμπρινή Ξηρομερίτη, με την οποία είχαν αποκτήσει δυο παιδιά.

Σχετικά Άρθρα: