X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

ΔΕΘ 2018: Πρόγραμμα- Πότε θα μιλήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Όπως κάθε χρόνο στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης θα βρεθούν όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί, κάνοντας δηλώσεις για το πρόγραμμα τους και δίνοντας συνεντεύξεις Τύπου.

«Είναι η πρώτη φορά, μετά από 8 χρόνια, που πρωθυπουργός της Ελλάδας θα μιλήσει στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και θα παρουσιάσει το σχέδιο της δικής του κυβέρνησης», σημείωσε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σε σύσκεψη με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων της Βόρειας ενόψει της 83ης ΔΕΘ, πριν από λίγες μέρες.

Η πόλη της Θεσσαλονίκης θυμίζει φέτος πραγματικό «Φρούριο», ενόψει της επίσκεψης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην 83η Διεθνή Έκθεση και τα μέτρα ασφαλείας θα είναι πολύ μεγαλύτερα από τις προηγούμενες χρονιές.

Ο πρωθυπουργός, θα εγκαινιάσει την 83η διοργάνωση, το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στις 20:00 στο «Ιωάννης Βελλίδης» και την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου ο Αλέξης Τσίπρας θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00.

Η επίσκεψη από την επικεφαλής του «Κινήματος Αλλαγής» Φώφη Γεννηματά, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου και θα συναντήσει τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo στις 16:00. Επίσης, η κ. Γεννηματά θα μιλήσει σε κομματική εκδήλωση, στις 20:00 στο «Ιωάννης Βελλίδης».

Τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου στις 13:00, θα μιλήσει επίσης και η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη Κατερίνα Παπακώστα.

Την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00 ο πρόεδρος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος και την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 13:00.

Την Πέμπτη στις 10:00, θα συναντηθεί με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ο πρόεδρος του «ΛΑΟΣ» Γιώργος Καρατζαφέρης και κατόπιν θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Ο επικεφαλής της «Λαϊκής Ενότητας» Παναγιώτης Λαφαζάνης, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη στις 12:30 και ο επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, στις 14:00.

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 11:00 θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς, θα ακολουθήσει στις 13:00 ο εκπρόσωπος από το «Πράσινο Κίνημα» και στις 15:30 θα παραχωρήσουν συνέντευξη οι «Οικολόγοι-Πράσινοι».

Ο πρόεδρος της «Νέας Δημοκρατίας» Κυριάκος Μητσοτάκης, θα μιλήσει στους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας στο «Ιωάννης Βελλίδης» το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και την Κυριακή στις 13:00, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 8 Σεπτεμβρίου 2018 14:26

Σχετικά Άρθρα: