X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Δεν ανήκει στον Φλώρο η σπιρομέτρηση στον Ευαγγελισμό αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ

Νέα στοιχεία αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ που μεταδώθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων από τον Τάσο Τέλλογλου, σχετικά με την υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου και τις εξετάσεις του στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Η εξέταση σπιρομέτρησης που συντελέστηκε στην αξιολόγησή του ως αναπήρου 70% και εγκρίθηκε η αποφυλάκισή του την Παρασκευή, ανήκει σε άλλον ασθενή. Ο Φλώρος, είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό με συνοδεία αστυνομικών στις 23 Οκτωβρίου του 2017 και η εξέταση έγινε από το Εργαστήριο Ύπνου του νοσοκομείου.

Επίσης, πλαστό φέρεται να είναι και δεύτερο έγγραφο, το οποίο υπογράφει ο επικεφαλής της πνευμονολογικής μονάδας του Ευαγγελισμού. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο γιατρός που είχε εξετάσει τον Αριστείδη Φλώρο και έχει βάλει την υπογραφή του, σημείωσε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο δεν υπάρχει πουθενά, ούτε στο αρχείο του νοσοκομείου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι το εν λόγω έγγραφο δεν διαβιβάστηκε ποτέ στο σωφρονιστικό κατάστημα.

Από την πλευρά του Αριστείδη Φλώρου, σημειώνεται πάντως ότι δεν θα μπορούσε να παρέμβει σε έγγραφα που διαβιβάστηκαν από το νοσοκομείο του Ευαγγελισμού στις φυλακές.

Σχετικά Άρθρα: