X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Δυσμενής μετάθεση διοικητή Α.Τ. Ψυχικού και σκοπού της πρεσβείας Ιράν

Με ταχύρυθμες διαδικασίες εξπρές, αποφασίστηκαν κι εκτελέστηκαν τα … αντίποινα της ηγεσίας για το φιάσκο, όπως έχει εμφανιστεί, από την εικόνα- παρουσία του σκοπού της πρεσβείας του Ιράν στη διάρκεια της επίθεσης μελών του Ρουβίκωνα.

Υπενθυμίζεται, ότι ο φρουρός που βρισκόταν στο φυλάκιο της πρεσβείας του Ιράν την ώρα της επίθεσης μελών της αντιεξουσιαστικής ομάδας του Ρουβίκωνα, δεν αντέδρασε καθόλου και υπάκουσε στις εντολές των αναρχικών, επιτρέποντας τους να σπάσουν το παράθυρο του φυλακίου.

Επίσης, εντύπωση προκαλεί ότι ο φρουρός εμφανίζεται να φοράει λευκή μπλούζα και όχι στολή, κλειδώνει την πόρτα του φυλακίου πιθανόν για να προστατεύσει τα προσωπικά του αντικείμενα, ενώ τα μέλη του Ρουβίκωνα αρχίζουν ανενόχλητοι το έργο τους.

Έγκυρες πηγές του bloko.gr σημειώνουν πως ο διοικητής του Α.Τ. Ψυχικού, προερχόμενος πριν από λίγους μόνο από τις εσωτερικές υποθέσεις μετατέθηκε στο μεταγωγών (μια υπηρεσία που προφανώς κατά την αντίληψη της ηγεσίας αποτελεί το απορριμματοφόρο της ΕΛΑΣ), ενώ ο σκοπός πήρε την άγουσα για τις περιπολίες.

Σχετικά Άρθρα: