X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ειρ. Λαγούδη: FBI- Βρέθηκε σπίτι με σήμα από το κινητό της μετά θάνατο

Νέα στοιχεία και πληροφορίες για το θάνατο της Ειρήνης Λαγούδη, που είχε βρεθεί απανθρακωμένη μέσα στο αυτοκίνητο της, τον περασμένο Ιανουάριο στην λίμνη Τριχωνίδα Αιτωλοακαρνανίας. Έχουν περάσει οκτώ μήνες και ακόμα η οικογένεια της δεν μπορεί να πιστέψει ότι η Ειρήνη Λαγούδη αυτοκτόνησε.

Η οικογένεια της Ειρήνης δεν δέχθηκε ποτέ το γεγονός της αυτοκτονίας και ο πραγματογνώμονας που επιλέχθηκε από τον κ. Ταουξή για την έρευνα του θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη, είχε αποφανθεί ότι επρόκειτο για Σκηνοθετημένη δολοφονία θανάτου. Το κινητό τηλέφωνο της Ειρήνης, ήταν το αίνιγμα αλλά και το κλειδί στην υπόθεση. Ο δικηγόρος της οικογένειας Βασίλης Ταουξής δήλωσε ότι:

«Ενδιαφέρθηκαν Έλληνες από την Αμερική, οι οποίοι δουλεύανε στο FBI, ζητήσαμε τη βοήθειά τους και την ενίσχυσή τους δύο μήνες μετά τον θάνατο της Ειρήνης κι εκείνοι εντόπισαν το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της Ειρήνης σε συγκεκριμένο σπίτι, δίνοντάς μας οδό και αριθμό. Το σπίτι αυτό βρίσκεται σε μια παραλίμνια πόλη, κάτι που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς».

«Μας ενημέρωσαν λοιπόν από το FBI, ότι το κινητό είναι κλειστό και εντοπίζουν το στίγμα του σε μια επαρχιακή κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας και μας έδωσαν τη διεύθυνση. Όταν πήγαμε και εντοπίσαμε το σπίτι πέσαμε ξεροί γιατί ανήκει σε άτομο που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο συνδέεται με την υπόθεση, αλλά εμείς αγνοούσαμε την ύπαρξή του. Το σπίτι αυτό δεν είναι άσχετο με τον περίγυρο της Ειρήνης».

«Όταν το μάθαμε μείναμε άναυδοι γιατί είπαμε τι δουλειά έχει το Αιτωλικό, με τη λίμνη, το Αγρίνιο ή το χωριό Κατοχή όπου διέμενε η Ειρήνη», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τον ΑΝΤ1, ο κ. Ταουξής, δήλωσε ότι εκείνος πίστευε από την αρχή ότι δεν επρόκειτο για αυτοκτονία, αλλά για δολοφονία της άτυχης μητέρας των τριών παιδιών και υπενθύμισε ότι το κινητό της, είχε δώσει σήμα από σπίτι που βρίσκεται στο Αιτωλικό.

Ο κ. Ταουξής, σημείωσε ότι οι Αρχές και ο Εισαγγελέας Αγρινίου, δεν σταμάτησαν να παίρνουν καταθέσεις από όλα τα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη και ότι θα έχουμε νέα στοιχεία για τον τραγικό θάνατο της άτυχης γυναίκας πολύ σύντομα.

Πηγή: ΑΝΤ1

Σχετικά Άρθρα: