X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ευκλείδης Τσακαλώτος: Με.. την Σκάρλετ Γιόχανσον στην Πρέβεζα – Βίντεο

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, προτίμησε να ξεκουραστεί και να κάνει τις διακοπές του στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πρέβεζα. Εκεί, βρίσκεται περίπου μία εβδομάδα.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, δεν παραλείπει να βλέπει παλιούς και καλούς του φίλους που μένουν εκεί και να επισκέπτονται κάθε βράδυ μαζί, γνωστά στέκια της περιοχής όπως το «Σαϊτάν Παζάρ», που τον συνάντησαν σήμερα το μεσημέρι οι δημοσιογράφοι του prevezatoday.

Ο υπουργός Οικονομικών όμως δεν ήταν μόνος, αλλά με την γνωστή ηθοποιό Σκάρλετ Γιόχανσον. Απλά την φορούσε σε μπλουζάκι, που όπως είπε με τον γνωστό του τρόπο και το χιούμορ που διαθέτει, του την έκαναν δώρο οι φίλοι του για τα γενέθλια του.

Η υπόθεση με την Σκάρλετ Γιόχανσον και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, ξεκίνησε από το σχόλιο που είχε κάνει ο υπουργός τον Μάρτιο του 2017 στη Βουλή, λέγοντας:

«Όντως ο κ. Μητσοτάκης λέει ότι θα φέρει τα πλεονάσματα 2%. Κι εγώ θέλω να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Κι εγώ θέλω πολλά στη ζωή. Δεν λέει κάτι αυτό», να όμως που το κατόρθωσε..

Σχετικά Άρθρα: