X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Εφοπλιστής με το γιο του στα κρατητήρια για συμπλοκή με αστυνομικούς

Συνελήφθη γνωστός 56χρονος εφοπλιστής με το γιο του που πρόσφατα είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι γνωστού καναλιού και βρίσκονται στα κρατητήρια μετά από συμπλοκή που φέρονται να είχαν οι δύο άνδρες με αστυνομικούς.

Είναι λίγο μπερδεμένη αυτή η υπόθεση, που μέχρι στιγμής οι πληροφορίες λένε ότι σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στην Τρούμπα. Όλα ξεκίνησαν από την εγκατάλειψη ενός σκύλου, μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο. Μία περαστική γυναίκα άκουσε τα γαβγίσματα του ζώου και κατήγγειλε το περιστατικό, στο αστυνομικό τμήμα Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά.

Οι αστυνομία έφτασε αμέσως και αναζήτησε τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και του ζώου. Λίγο αργότερα, εντοπίστηκε μία γυναίκα που βρισκόταν σε ένα μπαρ της Τρούμπας στην οδό Φίλωνος 56 έχουν και ζήτησε από τους αστυνομικούς να πάει για λίγο πάλι μέσα για να πάρει την τσάντα της και να τους ακολουθήσει στο τμήμα.

Όταν όμως επέστρεψε, δεν ήταν μόνη της αλλά με τη συνοδεία του 56χρονου εφοπλιστή και του γιου του. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι αστυνομικοί, οι δύο άνδρες άρχισαν να κινούνται επιθετικά εναντίον τους και να τους βρίζουν, παρουσία των έκπληκτων θαμώνων που βρίσκονταν στα γειτονικά καταστήματα.

Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί η ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου για αντίσταση κατά της Αρχής, σωματική βλάβη και εξύβριση όπως και του νόμου περί δεσποζομένων ζώων. Επίσης συνελήφθησαν πατέρας και γιος και βρίσκονται όλοι στα κρατητήρια. Εντός της ημέρας, αναμένεται να εκδικαστεί η υπόθεση των τριών, στο πλαίσιο του Αυτόφωρο.

Σχετικά Άρθρα: