X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ηράκλειο: Σκότωσε τον πατέρα του 49χρονος χρήστης ναρκωτικών ουσιών

Οικογενειακή τραγωδία την Πέμπτη το βράδυ λίγο πριν τις 20.30 εκτυλίχθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, που αναστάτωσε την γειτονιά στα Καμίνια. Ο 49χρονος γιος, τραυμάτισε με μαχαίρι τον 80χρονο πατέρα του, που μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekriti.gr ο ηλικιωμένος πατέρας υπέκυψε στα τραύματά που του κατάφερε ο γιος του, πριν ακόμα μεταφερθεί στο ΠΑΓΝΗ που εφημέρευε. Οι γιατροί που βρισκόντουσαν εκεί, κατέβαλλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά δεν το κατάφεραν λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων του στη θωρακική χώρα.

Πηγές της αστυνομίας και το τοπικά μέσα ενημέρωσης στην Κρήτη, αναφέρουν ότι το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε στο έγκλημα από τον γιο του 80χρονου άντρα στον τραυματισμό του ηλικιωμένου, ήταν ένα μεγάλο κουζινομάχαιρο.

Υπάρχουν πληροφορίες, ότι την προηγούμενη μέρα ο δράστης είχε συλληφθεί από την Άμεση Δράση και είναι γνωστός στην αστυνομία σαν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και κρατείτο στο αυτόφωρο μέχρι και σήμερα το πρωί, λόγω εμπλοκής του σε οικογενειακό επεισόδιο με τον πατέρα του.

Ο 49χρονος, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα σήμερα το πρωί και αφέθηκε ελεύθερος. Απόψε το βράδυ, σκότωσε τον 80χρονο πατέρα του. Ο δράστης είναι πατέρας τριών παιδιών και πρόσφατα η σύζυγος του τον εγκατέλειψε παίρνοντας μαζί της και τα παιδιά, κάτι που όπως φαίνεται τον επηρέασε αρνητικά στις αντιδράσεις του.

Σχετικά Άρθρα: