X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Φώτος – στοιχεία του 63χρονου που παρίστανε τον εφοριακό

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 63χρονου ημεδαπού, ο οποίος διέπραξε πολυάριθμες απάτες στη Θεσσαλονίκη που εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς.

Ο 63χρονος, εξαπατούσε ηλικιωμένους, προσποιούμενος τον διευθυντή ή τον προϊστάμενο της Εφορίας και η δράση του εντοπίζεται από το έτος 2014 έως και τον Αύγουστο του 2018. Μέχρι στιγμής, προκύπτει ότι έχει εξαπατήσει 34 πολίτες της Θεσσαλονίκης και αποπειράθηκε να εξαπατήσει 6 επιπλέον άτομα.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

Καρπετόπουλο Νικόλαο του Γεωργίου και της Βασιλικής.

Καρπετόπουλος Νικόλαος του Γεωργίου και της Βασιλικής, γεννήθηκε το 1955, στον Τύρναβο Λάρισας.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έως 28-02-2019, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς στο τηλέφωνο 2310-029470/3. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Σχετικά Άρθρα: