X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ινδονησία: 83χρονος απήγαγε 13χρονη και την εκμεταλλευόταν 15 χρόνια

Ελευθερώθηκε από την αστυνομία της Ινδονησίας 28χρονη τώρα κοπέλα, που ήταν φυλακισμένη σε μια σπηλιά για 15 χρόνια από έναν μάγο-θεραπευτή του χωριού.

Ο 83χρονος άνδρας, είχε απαγάγει το κορίτσι όταν ήταν μόλις 13 ετών και την είχε φυλακίσει σε μία σπηλιά και την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά, ισχυριζόμενος ότι η κοπέλα έχει κυριευθεί από ένα ανδρικό πνεύμα.

Στο χωριό Μπαζουγκάν που ζούσαν και οι δύο, ο άνδρας ήταν διάσημος σαν μάγος-θεραπευτής Σαμάνος. Κρατούσε την κοπέλα φυλακισμένη όλη την ημέρα και κάθε βράδυ την πήγαινε στο σπίτι του και την βίαζε.

Αυτό κράτησε για 15 ολόκληρα χρόνια και το περίεργο είναι ότι το μέρος που την είχε φυλακίσει ήταν πολύ κοντά στα σπίτια και των δύο. Οι γονείς της 13χρονης τότε κοπέλας, την είχαν πάει το 2003 για να την θεραπεύσει, πιστεύοντας ότι είχε μαύρη μαγεία.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 83χρονος απήγαγε το κορίτσι και όταν οι γονείς της την αναζήτησαν, τους είπε ότι έχει εξαφανιστεί από το χωριό Μπαζουγκάν που βρίσκεται στο κέντρο της επαρχίας Σουλαουέσι.

Η 28χρονη νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, έχοντας παράλληλα ψυχολογική υποστήριξη από ειδικούς, αλλά πηγές της αστυνομίας της Τζακάρτα αναφέρουν ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, δεν μπορεί να προσαρμοστεί γιατί φοβάται όλους τους ανθρώπους και και θέλει να ξαναγυρίσει στη σπηλιά που ζούσε 15 χρόνια.

Σημειώνεται ότι ο γιος του απαγωγέα, έχει παντρευτεί την αδελφή της κοπέλας. Ο 83χρονος ονομάζεται Τζάγκο και αντιμετωπίζει περισσότερα από 15 χρόνια φυλάκισης.

Σχετικά Άρθρα: