X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Καβάλα: Άγρια δολοφονία ηλικιωμένου ζευγαριού – Ανακρίνεται ο εγγονός

Νεκροί εντοπίστηκαν σήμερα Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου μέσα στο σπίτι τους δύο ηλικιωμένοι, στην οδό Ηροδότου 2 της περιοχής του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα. Πρόκειται για ανδρόγυνο, το οποίο έφερε πολλές μαχαιριές.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, οι υποψίες των αστυνομικών, έχουν πέσει στον εγγονό των δύο ηλικιωμένων θυμάτων, ο οποίος έχει μεταφερθεί στην αστυνομία και ανακρίνεται. Η περίπτωση ληστείας πάντως έχει αποκλεισθεί.

Ο φερόμενος ως θύτης, είναι ένας 24χρονος νεαρόςπου έμενε στον ίδιο όροφο του κτιρίου που έμεναν και οι παππούδες του και στο ίδιο κτίριο μένουν και άλλοι συγγενείς τους. Τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν, ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας του συνονόματου 85 χρονου παππού του και της 80χρονης γιαγιάς του.

Πληροφορίες των γειτόνων, βεβαιώνουν ότι πρόκειται για μία πολύ ήσυχη οικογένεια που δεν υπήρχαν εντάσεις μεταξύ τους στο παρελθόν. Την εξαίρεση αποτέλεσε ο 24χρονος, που τις τελευταίες μέρες ήταν ανήσυχος. Άτομα από το στενό του περιβάλλον, αναφέρουν ότι ο νεαρός είχει νοσηλευθεί σε κλινική, λόγω αντιμετώπισης ψυχολογικών προβλημάτων.

Σχετικά Άρθρα: