X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Καιρός: Έκτακτη επιδείνωση, σύμφωνα με την ΕΜΥ

Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), θα υπάρξουν έκτακτες μεταβολές του καιρού με βροχές, καταιγίδες και πολύ ισχυρούς ανέμους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Δείτε αναλυτικά ποιες περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο:

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-07-2018

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες από τις μεσημβρινές ώρες στα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες, πρόσκαιρα ισχυρές μέχρι τις βραδινές ώρες. Στα δυτικά, περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

ΠΕΜΠΤΗ 26-07-2018

Στην κεντρική Μακεδονία (κυρίως τη Χαλκιδική), τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα ορεινά της Κρήτης, νεφώσεις. Παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κατά διαστήματα ισχυρές με βελτίωση το βράδυ.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-07-2018

Αρχικά αίθριος καιρός, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι, ή σποραδικές καταιγίδες.

ΣΑΒΒΑΤΟ 28-07-2018 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 29-07-2018

Καιρός αρχικά αίθριος, αλλά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, θα αναπτυχθούν νεφώσεις στα ηπειρωτικά και θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Σχετικά Άρθρα: