X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κεφαλονιά: Μας τηλεφώνησε κλαίγοντας δηλώνουν οι γονείς του μοντέλου

Πολλά εξακολουθούν να είναι τα ερωτήματα σχετικά με τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου του Instagram Σινέντ ΜακΝαμάρα, που άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στην θαλαμηγό Βασίλισσα Mayan IV, στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς.

Η Daily Mail, ανέφερε ότι η 20χρονη influencer προσπαθούσε να ξεπεράσει ένα χωρισμό που έγινε με άσχημο τρόπο από προηγούμενη σχέση της και ήταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Προκύπτει νέο στοιχείο όμως από δήλωση που έκαναν οι γονείς της Σινέντ ΜακΝαμάρα, που αποκαλύπτουν πως η κόρη τους είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους τη μοιραία νύχτα και τους ανέφερε κλαίγοντας ότι υπήρξε ένα συμβάν στη θαλαμηγό Βασίλισσα Mayan IV, με κάποιο άλλο μέλος του πληρώματος. Υπενθυμίζεται, ότι η 20χρονη, βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί, στο πίσω μέρος του σκάφους Βασίλισσα Mayan IV.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης κοπέλας Χαράλαμπος Τριανταφυλλόπουλος, σημειώνει με ανακοίνωση του, ότι η Σινέντ ΜακΝαμάρα ήταν ένα χαρούμενο και ευτυχισμένο κορίτσι που δεν αντιμετώπιζε κανένα πρόβλημα και είχε συχνή επικοινωνία με τους γονείς της ενώ απολάμβανε τις διακοπές της.

Ο Μάκης Χαλιώδης, ιδιοκτήτης του μπαρ Μπαρόκ που επισκέφθηκε το μοντέλο με τους συναδέλφους της, σχολίασε ότι ήταν σε πολύ καλή διάθεση και έδειχνε χαρούμενη. Είχε έρθει στο μπαρ με πέντε φίλους της στις 5.30 το απόγευμα την Τετάρτη. Κάθισε σε ένα από τα σκαμπό στο μπαρ με δύο άνδρες φίλους της και ήπιε δύο κοκτέιλ και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. Ένας από τους φίλους της αγόρασε και έναν γύρο σφηνάκια τεκίλα αλλά δεν ξέρω αν ήπιε κανένα. Όλοι φαίνονται πολύ χαρούμενοι, είπε ο κ. Χαλιώτης.

«Περνούσαν καλά. Έφυγαν από το μπαρ στις 19.30, αλλά κάποιοι από αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της κοπέλας, επέστρεψαν ξανά στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Την τελευταία φορά που την είδα, είχε σηκωθεί σε μία από τις καρέκλες και χόρευε. Πρέπει να έμειναν για περίπου μισή ώρα τη δεύτερη φορά και στη συνέχεια έφυγε. Κάποιοι από τους φίλους της έμειναν μέχρι που έκλεισε το μπαρ στις 3 το πρωί».

Σύμφωνα με το news.com.au, υπάρχει στα χέρια των ελληνικών αρχών που διεξάγουν έρευνες για την υπόθεση αυτοκτονίας της βίντεο, από τις κάμερες ασφαλείας της πολυτελούς θαλαμηγού Βασίλισσα Mayan IV, όπου φέρεται ότι καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές της Σινέντ ΜακΝαμάρα.

Η 20χρονη influencer του Instagram, ήταν μέλος του πληρώματος του εξαόροφου γιοτ και η τραγική μέρα ήταν η τελευταία που θα εργαζόταν εκεί. Ήταν μεγάλο σοκ για τη μητέρα της, Κάιλι και την αδερφή της Λώρεν, όταν ενημερώθηκαν για το θάνατό της ταξιδεύοντας από την Αυστραλία στην Ελλάδα για να τη συναντήσουν και να κάνουν μαζί διακοπές.

Η ανακοίνωση του δικηγόρου της οικογένειας, Χαράλαμπου Τριανταφυλλόπουλου:

Σχετικά Άρθρα: