X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κεφαλονιά: Νέα στοιχεία για το θάνατο του 20χρονου μοντέλου

Το θρίλερ με τον θάνατο του 20χρονου μοντέλου Σινέντ ΜακΝαμάρα που άφησε την τελευταία της πνοή στο Αργοστόλι της Κεφαλονιάς συνεχίζεται, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στον ξένο Τύπο.

Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για την αιτία του θανάτου της και όλα τα ενδεχόμενα μένουν ανοιχτά, μέχρι να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα της νεκροψίας. Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Daily Mail, η 20χρονη influencer προσπαθούσε να ξεπεράσει ένα χωρισμό που έγινε με άσχημο τρόπο από προηγούμενη σχέση της και ήταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση. Αυτό αποδεικνύεται και από μία από τις τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram και σε φωτογραφία της που είχε αναρτήσει, υπήρχε το σχόλιο «Πάρτε με πίσω εκεί που η μόνη μου έγνοια ήταν να μην σπάσω το κεφάλι μου», αλλά και τα emoticons που χρησιμοποίησε. Ένα ηφαίστειο, έναν ανεμοστρόβιλο και μια σύριγγα που στάζει αίμα!

Η Daily Mail, αναφέρει ότι το 20χρονο μοντέλο Σινέντ ΜακΝαμάρα, τις τελευταίες μέρες ήταν πολύ ευδιάθετη και λίγες ώρες πριν πεθάνει, βρισκόταν με πέντε φίλους της και συναδέλφους και διασκέδαζε σε μπαρ του Αργοστολίου. Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι εκείνη έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς και ήπιε δύο κοκτέιλ με βάση τη βότκα. Το ένα ονομάζεται «Mango Mangave» και το άλλο «Dragon’s Breath». Έμειναν στο κλαμπ για δύο ώρες και έφυγαν στις 7.30 το απόγευμα. Το μοντέλο όμως επέστρεψε στο κλαμπ στη μία μετά τα μεσάνυχτα και μάλιστα ανέβηκε σε καρέκλα και χόρευε.

Μόλις 24 ώρες μετά, κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας που τελείωνε με τη θαλαμηγό Βασίλισσα Mayan IV που εργαζόταν και ανήκει στον Μεξικανό δισεκατομμυριούχο Αλμπέρτο Μπαλέρες, η Σινέντ βρέθηκε νεκρή στην πίσω πλευρά του πλοίου, κρεμασμένη με σκοινί. Το σώμα της αναμένεται να μεταφερθεί σήμερα στην Αυστραλία και θα συνοδεύεται από την μητέρα και την αδελφή της.

«Όταν είδα τις ειδήσεις την αναγνώρισα από τη φωτογραφία της, είπε ο Μάκης Χαλιώδης, ιδιοκτήτης του μπαρ Μπαρόκ, που επισκέφθηκε το μοντέλο και σχολίασε ότι ήταν σε πολύ καλή διάθεση και έδειχνε χαρούμενη».

«Είχε έρθει στο μπαρ με πέντε φίλους της στις 5.30 το απόγευμα την Τετάρτη. Κάθισε σε ένα από τα σκαμπό στο μπαρ με δύο άνδρες φίλους της και ήπιε δύο κοκτέιλ και έφαγε ένα κλαμπ σάντουιτς. Ένας από τους φίλους της αγόρασε και έναν γύρο σφηνάκια τεκίλα αλλά δεν ξέρω αν ήπιε κανένα. Όλοι φαίνονται πολύ χαρούμενοι. Περνούσαν καλά. Έφυγαν από το μπαρ στις 19.30, αλλά κάποιοι από αυτούς, συμπεριλαμβανομένης της κοπέλας, επέστρεψαν ξανά στη μία μετά τα μεσάνυχτα. Την τελευταία φορά που την είδα, είχε σηκωθεί σε μία από τις καρέκλες και χόρευε. Πρέπει να έμειναν για περίπου μισή ώρα τη δεύτερη φορά και στη συνέχεια έφυγε. Κάποιοι από τους φίλους της έμειναν μέχρι που έκλεισε το μπαρ στις 3 το πρωί».

Η κοπέλα θα συναντούσε την μητέρα και την αδελφή της που θα ερχόντουσαν από την Αυστραλία, την επόμενη μέρα από το θάνατο της για να κάνουν μαζί διακοπές. Μετά τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία επανεξετάζει φωτογραφίες και μηνύματα που βρέθηκαν στο κινητό της τηλέφωνο, μετά από ενημέρωση τους από μέλη του πληρώματος ότι η κοπέλα είχε χωρίσει πρόσφατα από την σχέση της και συνάδελφος της την παρηγορούσε.

Οι κάμερες κλειστού κυκλώματος του πλοίου, οι οποίες πιστεύεται ότι έχουν καταγράψει τις τελευταίες της στιγμές, αποτελούν πλέον βασικό μέρος της έρευνας. Την Τρίτη, ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας δήλωσε ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο απαγχονισμός, αλλά θα πρέπει να περιμένουν τις τοξικολογικές εξετάσεις, που θα ρίξουν περισσότερο φως στην υπόθεση, όμως οι αναλύσεις θα πάρουν κάποιες εβδομάδες.

Η Λιμενάρχης Αργοστολίου Παναγιώτα Κολοβού, δήλωσε ότι «Διεξάγεται έρευνα, αλλά φοβάμαι ότι δεν μπορούμε να δώσουμε λεπτομέρειες». Τραγική ειρωνεία είναι, ότι σκάφος του Λιμενικού, πέρασε δίπλα από το γιοτ του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου Βασίλισσα Mayan IV, αλλά δεν είδε το σώμα της νεαρής κοπέλας. Ο καπετάνιος του γιοτ, όταν την βρήκε κρεμασμένη, κάλεσε σε βοήθεια και ο γιατρός του πλοίου έσπευσε και προσπάθησε να σώσει την κοπέλα, αλλά ήταν ήδη αργά.







Σχετικά Άρθρα: