X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κεφαλονιά: Περίεργος θάνατος 20χρονου διάσημου μοντέλου του Instagram

Η εικοσάχρονη Σινέντ ΜακΝαμάρα από την Αυστραλία που εργαζόταν σαν μοντέλο και ήταν διάσημη στο Instagram με χιλιάδες ακολούθους, βρέθηκε νεκρή τα ξημερώματα της Τετάρτης 29 Αυγούστου, μέσα στο πολυτελές γιοτ του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου όπου εργαζόταν εδώ και τέσσερις μήνες και η κρουαζιέρα βρισκόταν στο τέλος της.

Η πανέμορφη κοπέλα, βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί, στο πίσω μέρος του τεράστιου σκάφους 93 μέτρων Βασίλισσα Mayan IV, που στοιχίζει 190 εκατομμύρια δολάρια και ανήκει στον μεγιστάνα Αλμπέρτο Μπαϊγέρες, που είναι ο πρόεδρος της δεύτερης μεγαλύτερης εταιρείας μεταλλείων του Μεξικού και η περιουσία του υπολογίζεται γύρω στα 9,6 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το νεαρό μοντέλο, πολύ σύντομα θα συναντούσε την μητέρα και την μεγαλύτερη αδερφή της που θα ερχόντουσαν να την συναντήσουν στην Ελλάδα και σε ανάρτηση της, είχε γράψει ότι ανυπομονούσε να τις δει. Στις φωτογραφίες που ανέβαζε στον προσωπικό της λογαριασμό, φαινόταν ξέγνοιαστη και ευτυχισμένη που απολάμβανε το ταξίδι της στην Ελλάδα.

Η θαλαμηγός την μοιραία μέρα, ήταν αγκυροβολημένη στην Κεφαλονιά στο λιμάνι του Αργοστολίου. Οι αρχές έδωσαν την είδηση του θανάτου της, το απόγευμα της Δευτέρας. Ο Αλμπέρτο Μπαλέρες με το σκάφος του και το πλήρωμα που αποτελείται από 23 άτομα, εγκατέλειψε τελικά το λιμάνι την Κυριακή το βράδυ, αφού κρατήθηκε από τις τοπικές αρχές μέχρι να εξεταστεί ο χώρος που σημειώθηκε ο θάνατος της κοπέλας.

Η Σινέντ, δύο εβδομάδες πριν από το θάνατο της έκανε μία περίεργη ανάρτηση στο Instagram σε φωτογραφία που την απεικόνιζε επάνω σε μία γουρούνα και είχε γράψει σαν λεζάντα: «Πάρτε με πίσω εκεί που η μόνη μου έγνοια ήταν να μην σπάσω το κεφάλι μου». Το περίεργο δε είναι, τα emoticons που χρησιμοποίησε. Ένα ηφαίστειο, έναν ανεμοστρόβιλο και μια σύριγγα που στάζει αίμα!

Οι μέχρι στιγμής πληροφορίες, λένε ότι ο θάνατος της 20χρονης Αυστραλέζας Σινέντ ΜακΝαμάρα οφείλεται σε αυτοκτονία και πως μεταφέρθηκε αναίσθητη στο νοσοκομείο, αφήνοντας την τελευταία της πνοή κατά τη μεταφορά της, αλλά διεξάγονται έρευνες και θα ακολουθήσει νεκροψία. Ο δισεκατομμυριούχος Αλμπέρτο Μπαλέρες, φέρεται να έλειπε από τη θαλαμηγό όταν συνέβη το μοιραίο.







Σχετικά Άρθρα: