X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κηφισιά: Ποια ήταν η 33χρονη δικηγόρος που δολοφονήθηκε στο πάρκινγκ

Η 33χρονη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή από τη μητέρα της μέσα στο δικό της αυτοκίνητο στη θέση του οδηγού σε πάρκινγκ της οδού Δαγκλή στην Κηφισιά της πολυκατοικίας όπου διέμενε, είχε δεχθεί δεκαέξι σφαίρες και ήταν μητέρα ενός παιδιού. Η νεαρή δικηγόρος, ήταν γόνος εύπορης οικογενείας που διέμεναν στην Κηφισιά, ωστόσο εκείνη από νεαρή ηλικία είχε εμπλακεί σε παράνομα κυκλώματα της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη Κ.Α. εμπλέκετο για πολλά χρόνια με τη νύχτα και παρανομίες και ίσως είχε ραντεβού με τους δολοφόνους της στο σημείο, ή εκείνοι της είχαν στήσει καρτέρι μέσα στο υπόγειο πάρκινγκ και εκτέλεσαν ένα συμβόλαιο θανάτου. Η γυναίκα δολοφονήθηκε πιθανόν από δύο άτομα και δέχθηκε τουλάχιστον 16 σφαίρες από καλάσνικοφ, ώστε οι εκτελεστές να είναι σίγουροι ότι η γυναίκα είναι νεκρή.

Η μητέρα της βρήκε το άψυχο σώμα της κόρης της μέσα στο αυτοκίνητο της χθές Τετάρτη το απόγευμα, αλλά η δολοφονία σύμφωνα με εκτίμηση των αστυνομικών πηγών πρέπει να είχε σημειωθεί τα ξημερώματα της Τρίτης. Οι άγνωστοι που την δολοφόνησαν την πλησίασαν την ώρα που έμπαινε στο αυτοκίνητο της, ή την περίμεναν μέσα στο γκαράζ του σπιτιού της.

Το 2009, η δικηγόρος που είχε πλούσιο παρελθόν και την είχε συλληφθεί για ληστείες, κλοπές, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Για την ίδια γυναίκα, είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας από αγνώστους μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο που επιχείρησαν να την πυροβολήσουν σε φανάρι στη Λεωφόρου Βεΐκου στο Γαλάτσι, στις 6 Σεπτεμβρίου του 2011 και εκείνη την περίοδο η 33χρονη  ήταν έγκυος.

Πηγές από την ασφάλεια, φέρουν το θύμα να διατηρούσε σχέση, με τον μπράβο των νοτίων προαστίων Μανώλη Καραγιάννη με το παρατσούκλι «Σαμπρέλας» ή «Καράφλας», που άγνωστοι, είχαν εκτελέσει στις 27 Ιουλίου στο Παλαιό Φάληρο. Στο σημείο της εκτέλεσης, είχαν βρεθεί τότε ένα καλάσνικοφ και κάλυκες από δύο πιστόλια. Λίγο πριν εκπνεύσει ο Καραγιάννης, είχε ζητήσει να επικοινωνήσει με κάποιο κινητό τηλέφωνο, που σύμφωνα με εκτιμήσεις ανήκε στην 33χρονη γυναίκα.

Το θύμα, είχε μετακομίσει στην περιοχή περίπου πριν από ένα χρόνο και ήταν μητέρα ενός 7χρονου κοριτσιού. Σύμφωνα με πληροφορίες, η δολοφονία της αφορούσε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ μπράβων της νύχτας. Η αστυνομία αναζητά υλικό από κοντινές κάμερες στην περιοχή και το συγκεκριμένο σημείο, προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση της δολοφονίας.

Σχετικά Άρθρα: