X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Κροατία: Διαγωνισμός κολύμβησης, παγωτού και μπύρας για.. σκύλους

Σε μπιτς μπαρ στο νησί Ραμπ της Κροατίας, διοργανώθηκε χθες ένας πρωτότυπος και ασυνήθιστος διαγωνισμός κολύμβησης, όχι για ανθρώπους, αλλά για σκύλους. Ίσως είναι ένας νέος τρόπος για να προσελκύσουν νέους πελάτες με τα κατοικίδια τους..

Οι ιδιοκτήτες που ήταν περισσότεροι από δέκα, πήδησαν από ένα σκάφος που βρισκόταν γύρω στα εκατό μέτρα ανοιχτά από το νησί και αφού κολύμπησαν μαζί με τα κατοικίδια τους, έφθασαν τελικά στο μπιτς μπαρ.

Νικήτρια του διαγωνισμού, ήταν η Ερβίνα Κρίσκοβιτς-Παχλίνα που ήρθε πρώτη με τον σκύλο της Μπόνι, αλλά ήταν μεγάλη η έκπληξη της γιατί δεν περίμενε ότι θα νικήσουν, γιατί ο σκύλος της δεν είχε το μέγεθος που είχαν τα άλλα σκυλιά ούτε είχε προπονηθεί τόσο, ώστε να είναι γρήγορος και να πάρουν τη νίκη.

Η ιδιοκτήτρια του μπιτς μπαρ Ρούμπι Μοντανάρι-Κνεζ όμως, δεν σταμάτησε εκεί τις προκλήσεις του διαγωνισμού, αλλά μετά το διαγωνισμό των κατοικίδιων στην κολύμβηση, υπήρχε και ο διαγωνισμός παγωτού παρασκευασμένο από γάλα σόγιας και.. μπύρας χωρίς αλκοόλ.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Ρούμπι, η ιδέα της διοργάνωσης του διαγωνισμού δημιουργήθηκε για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης απέναντι στα ζώα και την συνειδητοποίηση του πόσο σημαντικά είναι στη ζωή μας τα κατοικίδια. Πρόσθεσε επίσης, ότι τέτοιου είδους διαγωνισμοί, παροτρύνουν και τους ιδιοκτήτες των ζώων να βγαίνουν από το σπίτι και να αθλούνται.

Σχετικά Άρθρα: