X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Λαμία: Παιδί παρασύρθηκε από ποδηλάτη σε κεντρικό πεζόδρομο της πόλης

Χθες Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, εννιάχρονο παιδί τραυματίσθηκε λίγο μετά τις 6:30’ το απόγευμα, όταν διερχόμενο ποδήλατο το παρέσυρε στον πιο κεντρικό πεζόδρομο της Λαμίας, την οδό Ρήγα Φεραίου.

Ο μικρός μεταφέρθηκε στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας όπου του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό και ο απρόσεκτος ποδηλάτης προκάλεσε μόνο εκδορές στο πρόσωπο και στο μάτι του εννιάχρονου, ωστόσο η ψυχική οδύνη του παιδιού αλλά και των γονιών του ήταν μεγάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, υπάρχουν καταγγελίες ιδιοκτητών και θαμώνων ότι η κατηφόρα της οδού Ρήγα Φεραίου, μετατρέπεται συχνά σε πίστα αγώνων ποδηλάτων και ότι αυτό συνεπάγεται για πιθανότητα ατυχήματος.

«Νεαροί ποδηλάτες, οι περισσότεροι ανήλικοι και χωρίς να φορούν κράνος, τρέχουν με μεγάλη ταχύτητα μέσα στους πεζόδρομους της πόλης και ειδικότερα στη Ρήγα Φεραίου. Αν στο διάβα τους βρεθεί κάποιο παιδί ή ηλικιωμένος θα έχουμε σοβαρό ατύχημα. Φυσικά εκτός από τους πεζούς κινδυνεύουν και οι ίδιοι από πιθανή σύγκρουση και με αυτοκίνητο, αφού πολλές φορές βγαίνουν χωρίς να ελέγχουν με μεγάλη ταχύτητα από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου στην πλατεία Πάρκου. Τους έχουμε κάνει πολλές φορές παρατήρηση, αλλά δεν καταλαβαίνουν τίποτα…», έλεγε ένας από τους επαγγελματίες στο LamiaReport.

Οι γονείς του μικρού παιδιού, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, δεν υπέβαλλαν κάποια μήνυση στον ποδηλάτη.

Σχετικά Άρθρα: