X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Λαμία: 13χρονος μαθητής πυροβόλησε μέσα στο σχολείο!

Απίστευτο ήταν το περιστατικό που σημειώθηκε σήμερα Παρασκευή το πρωί, σε σχολείο της Λαμίας, από μαθητής μόλις 13 χρόνων που πήγαινε στην Β΄ Γυμνασίου και πυροβόλησε με πιστόλι κρότου – λάμψης.

Ο πυροβολισμός που ακούστηκε από τον χώρο που βρίσκονται οι τουαλέτες του σχολείου, τρόμαξε τους καθηγητές και τους υπόλοιπους μαθητές, που έτρεξαν να δουν τι συνέβη. Εκεί βρήκαν τον 13χρονο μαθητή να κρατάει στα χέρια του το όπλο που είχε εκπυρσοκροτήσει και, ευτυχώς, ήταν κρότου – λάμψης!

Ο 13χρονος μαθητής, βρήκε σαν δικαιολογία ότι ήθελε να τρομάξει έναν άλλο μαθητή του γυμνασίου, που παρενόχλησε όχι την δική του φίλη, αλλά τη φίλη ενός φίλου του.

Ο διευθυντής του σχολείου, κάλεσε αμέσως την αστυνομία που προσήγαγε τον μικρό με το πιστόλι, ενώ στο Αστυνομικό Μέγαρο κλήθηκε και ο πατέρας του 13χρονου, που εκείνος έχει την ευθύνη για την πράξη του γιου του.

Ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να μην κρατηθούν πατέρας και γιος, ενώ σχηματίστηκε σχετική δικογραφία και το Τμήμα Ασφάλειας Λαμίας ανέλαβε την προανάκριση για το συμβάν.

Σχετικά Άρθρα: