X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Μαρόκο: Συμμορία 13χρονων απήγαγε, βίαζε και βασάνιζε 17χρονο κορίτσι

Σπείρα από 13χρονα αγόρια στο Μαρόκο, συνελήφθη για απαγωγή, κατ’ επανάληψη βιασμό και βασανισμό ενός 17χρονου κοριτσιού για πάνω από ένα μήνα, γεμίζοντας με τατουάζ και σβάστικα το σώμα της.

Το περιστατικό συνέβη στην επαρχίο Μπένο Μελάλ του Μαρόκου. Η 17χρονη κοπέλλα, απήχθη από το σπίτι της και μεταφέρθηκε σε άγνωστη για εκείνη τοποθεσία. Η συμμορία των 13χρονων έσβηνε τσιγάρα στο σώμα του θύματος και έκανε προσβλητικά τατουάζ με μελάνια επάνω στο δέρμα της, ενώ την ώρα του βασανισμού της υπέστη και λεκτική βία.

Η 17χρονη ήταν όμηρος της συμμορίας για πάνω από ένα μήνα, αλλά η υπόθεση αναφέρθηκε στην αστυνομία μόνο μετά την απελευθέρωση της από τους δράστες, γιατί συνήθως οι άνθρωποι που ζουν στην επαρχία συνήθως φοβούνται την αστυνομία.

Ιδρυτής του Συλλόγου για την Ισότητα και την Ιθαγένεια των πολιτών, δήλωσε στα τοπικά ΜΜΕ ότι το θύμα βιάστηκε από τη συμμορία 13 νεαρών ανδρών και πρόσθεσε ότι ο σύλλογος θα ενεργήσει ως πολιτική άμυνα του θύματος.

Ήταν μία από τις πιο άγριες πράξεις που έχω δει σε όλη μου τη ζωή, σημείωσε ο ιδρυτής του Συλλόγου και υποσχέθηκε ότι η ένωση θα παράσχει επίσης ένα ψυχολόγο για το θύμα καθώς υπέστη φρικτά σωματικά αλλά και ψυχικά βασανιστήρια.

Σύμφωνα με την βρετανική Daily Mail, οκτώ μέλη από τη συμμορία 13 νεαρών ανδρών έχουν συλληφθεί για την απαγωγή και το βιασμό του 17χρονου κοριτσιού, ενώ η έρευνα συνεχίζεται και ακόμα δεν έχει δοθεί κίνητρο για την εγκληματική τους πράξη.

Σχετικά Άρθρα: