X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Μεξικό: Τους έκαψαν ζωντανούς γιατί τους νόμισαν απαγωγείς παιδιών-Vid

Φρίκη επικρατεί στο Μεξικό με την αποτρόπαια πράξη που έγινε στην πόλη Σαν Βιθέντε Μποκερόν στην Πολιτεία Πουέμπλα, όταν εξαγριωμένοι κάτοικοι, έκαψαν δύο αθώους άντρες που τους νόμισαν απαγωγείς παιδιών.

Αναλυτικότερα, ο 21χρονος Ρικάρντο Φλόρες Ροντρίγκεζ και ο 53χρονος θείος του Αλμπέρτο Φλόρες Μοράλες, είχαν επισκεφθεί το Σαν Βιθέντε για να κάνουν αγορές, αλλά οι κάτοικοι θεώρησαν ότι εκείνοι ήταν οι φερόμενοι ως απαγωγείς παιδιών, όπως ανέφεραν την Πέμπτη στις τοπικές αρχές.

Μετά την καταγγελία για τις απαγωγές, οι δύο άντρες φυλακίστηκαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, μέχρι την ημέρα της εκδίκασης τους. Οι χωρικοί όμως μάλλον ήθελαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, 150 άτομα μαζεύτηκαν έξω από τη φυλακή, έσπασαν την πόρτα, τους έσυραν έξω και αφού τους ξυλοκόπησαν, τους έριξαν βενζίνη και τους έκαψαν ζωντανούς.

Ο εισαγγελέα της Πολιτείας, απέρριψε τις κατηγορίες ότι τα δύο θύματα είχαν διαπράξει οποιοδήποτε έγκλημα και δήλωσε ότι οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα ανθρωποκτονίας για τον θάνατό τους. Παράλληλα, οι συγγενείς των θυμάτων σύμφωνα με δημοσιεύματα, τόνισαν ότι οι δύο άντρες ήταν απλώς αγρότες που είχαν πάει στην πόλη για να αγοράσουν προμήθειες.

Στις φωτογραφίες και το βίντεο, φαίνονται σκηνές από το φρικιαστικό περιστατικό και στο χώρο της φυλακής διακρίνονται ο 21χρονος Ρικάρντο Φλόρες Ροντρίγκεζ και ο 53χρονος θείος του Αλμπέρτο Φλόρες Μοράλες, όταν ακόμα ήταν ασφαλείς στο κελί τους..




Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 31 Αυγούστου 2018 10:50

Σχετικά Άρθρα: