X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Μεταγωγή Χρ. Ξηρού στις φυλακές Χαλκίδας, μετά τη μεταγωγή Κουφοντίνα

Μετά την μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις αγροτικές φυλακές Βόλου, σήμερα Δευτέρα το πρωί μετήχθη και ο πολυισοβίτης Χριστόδουλος Ξηρός που έχει καταδικαστεί για τα εγκλήματα της 17 Νοέμβρη, από τις φυλακές του Κορυδαλλού στις φυλακές της Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παράγοντες του υπουργείου Δικαιοσύνης, ανέφεραν ότι οι λόγοι μεταγωγής του Χριστόδουλου Ξηρού, είναι ότι εντάσσεται στο σχέδιο του υπουργείου για «άδειασμα» του Κορυδαλλού από ισοβίτες, με στόχο τη μετατροπή της φυλακής σταδιακά σε φυλακή υποδίκων.

Η ίδιοι λόγοι, αναφέρθηκαν και για την μεταγωγή του Δημήτρη Κουφοντίνα, που προκάλεσε αντιδράσεις σε πρεσβείες χωρών που είχαν θύματα από την δράση της εγκληματικής ομάδας 17 Νοέμβρη, όπως υπήρξαν και αντιδράσεις συγγενών θυμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ν.Δ:

Δευ, 06/08/2018 – 14:46

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή τη μεταγωγή και του Χριστόδουλου Ξηρού από τις φυλακές Κορυδαλλού, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Η κυβέρνηση του κ. Τσίπρα επιδεικνύει συστηματικά στοργή στους τρομοκράτες δολοφόνους προκαλώντας τις οικογένειες των θυμάτων τους, αλλά και το κοινό περί Δικαίου αίσθημα. Μια κυβέρνηση ανίκανη και κυνική, που δεν μπορεί να προσφέρει στοιχειώδη ασφάλεια στους Έλληνες, φροντίζει ώστε οι τρομοκράτες να αποφυλακιστούν μια ώρα αρχύτερα».

Σχετικά Άρθρα: