X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Μπόρις Τζόνσον: Τον έδιωξε η γυναίκα του μετά από νέα ερωτική απιστία

Τέλος οι συζυγικές απιστίες και τα παραστρατήματα, για τον πρώην υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου Μπόρις Τζόνσον. Η σύζυγός του Μαρίνα Γουίλερ δικηγόρος στο επάγγελμα, του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι, μετά το νέο του σκάνδαλο.

Αυτή είναι η ανακοίνωση που έκανε το ζευγάρι Μπόρις Τζόνσον και Μαρίνα Γουίλερ:

«Πριν από αρκετούς μήνες, μετά από 25 χρόνια γάμου, αποφασίσαμε ότι ήταν προς το συμφέρον μας να χωριστούμε.

Στη συνέχεια συμφωνήσαμε να διαζευτούμε και αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ως φίλοι θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τα τέσσερα παιδιά μας τα επόμενα χρόνια. Δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω».

Αυτή, είναι η τρίτη φορά που η Μαρίνα διώχνει από το σπίτι τον πρώην πλέον σύζυγο της. Η πρώτη φορά ήταν το 2004 και η αιτία ήταν η συγγραφέας Πετρονέλα Γουάιατ. Η επόμενη ήταν το 2010, όπου ο Μπόρις εκτός από δεσμό, απέκτησε και εξώγαμο παιδί με την σύμβουλο τέχης Έλεν Μακιντάιρ. Σύμφωνα όμως με όσα δήλωσε η 25χρονη κόρη τους Λάρα, αυτή θα είναι και η τελευταία.

«Δεν πρόκειται τον δεχτεί ξανά πίσω» επιμένει η 25χρονη Λάρα που χαρακτήρισε τον πατέρα της «εγωιστή μπ….ρδο, η μαμά έχει τελειώσει μαζί του», δήλωσε η νεαρή.

Ο Μπόρις Τζόνσον και η Μαρίνα Γουίλερ, παντρεύτηκαν το 1993 και έχουν τέσσερα παιδιά. Την Λάρα Λέτιτς, τον Μίλο Άρθουρ, τη Κάσια Πίτσες και τον Θεόδωρο Απόλλωνα. Αυτός ήταν ο δεύτερος γάμος του Τζόνσον, αφού προηγουμένως ήταν παντρεμένος με Αλέγκρα-Όουεν, συμφοιτήτρια του στο πανεπιστήμιο στην Οξφόρδη.

Σχετικά Άρθρα: