X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Νίκαια: Σύλληψη του αστυνομικού για ληστεία σε βάρος των Πακιστανών

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση του αστυνομικού, που βρέθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νίκαιας, δεμένος με ταϊράπ χειροπόδαρα σε καρέκλα και άσχημα ξυλοκοπημένος από Πακιστανούς.

Ο 34χρονος αστυνομικός, συνελήφθη σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ και κατηγορείται για ληστεία κατά συναυτουργία. Φέρεται να αναζητούνται δύο ακόμη συνεργοί του, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός κατηγορείται ότι ανήκε σε σπείρα που τον τελευταίο ενάμισι χρόνο είχε διαπράξει επτά ληστείες και επιθέσεις κατά αλλοδαπών που διακινούσαν λαθραία τσιγάρα στην περιοχή της Νίκαιας και του Ρέντη.

Οι έξι αλλοδαποί με καταγωγή από το Πακιστάν, δήλωσαν σε προφορική τους κατάθεση, ότι ο αστυνομικός του τμήματος Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας, μαζί με άλλους τρεις άνδρες μπήκαν στο διαμέρισμα που διέμεναν και αφού τους έδεσαν με ταϊράπ, τους πήραν τα χρήματα και τα λαθραία τσιγάρα.

Οι τρεις άνδρες που ήταν μαζί του έφυγαν και ο αστυνομικός έμεινε μόνος του με τους Πακιστανούς, αλλά δεν αντιλήφθηκε ότι ο ένας εξ αυτών κατάφερε να λυθεί. Τότε, εκείνος ελευθέρωσε και τους άλλους πέντε δεμένους συμπατριώτες του και όλοι μαζί ξυλοκόπησαν τον 34χρονο αστυνομικό.

Η Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της Αστυνομίας έχει αναλάβει την έρευνα, ενώ αναζητούνται οι τρεις συνεργάτες του αστυνομικού.

Σχετικά Άρθρα: