X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Νίκος Κοτζιάς: Απάντηση για την παραίτηση του με ανάρτηση στο Twitter

Ο Νίκος Κοτζιάς, αφού έγινε δεκτή η παραίτηση του από τη θέση του υπουργού Εξωτερικών, δεν έκανε ακόμα δημόσια ανακοίνωση, αλλά διάλεξε το Twitter για να δείξει μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό την πικρία του και να σχολιάσει την απομάκρυνση του από την κυβέρνηση.

«Έρχεται η στιγμή, λέει ο ποιητής, να αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θα αφήσεις. Ο Πρωθυπουργός και σειρά Υπουργών έκαναν στο χθεσινό υπουργικό συμβούλιο τις επιλογές τους και εγώ κατόπιν τις δικές μου. Είναι καλό να θυμούνται, όμως, τον στίχο: βαθιά να με θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είμαι σπόρος», είναι η ανάρτηση του κ. Κοτζιά.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως δήλωσε το μεσημέρι της Τετάρτης, αναλαμβάνει ο ίδιος το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου Εξωτερικών και έστειλε μήνυμα στα Σκόπια ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία των Πρεσπών.

Η παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, υποβλήθηκε 24 ώρες μετά από την σύγκρουση που είχε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο στη διάρκεια της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου και θεώρησε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν του παρείχε κάλυψη στην αντιπαράθεση με τον ΥΠΕΘΑ.



Σχετικά Άρθρα: