X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

ΝΔ: O Τσίπρας φοβάται να δημοσιεύσει την επιστολή παραίτησης Κοτζιά?

Η Νέα Δημοκρατία, επικρίνει την στάση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, που αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά και σχολιάζει σε ανακοίνωση της ότι αυτό σημαίνει πως ο πρωθυπουργός κάτι φοβάται.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όταν ο υπουργός Εξωτερικών προκαλεί τον πρωθυπουργό να δημοσιοποιήσει την επιστολή παραίτησής του και εκείνος το αρνείται, τότε σημαίνει ότι o πρωθυπουργός κάτι φοβάται.

Η αλήθεια, όμως, αργά ή γρήγορα θα μαθευτεί. Διότι υποθέτουμε πώς ο κ. Κοτζιάς δεν θα διστάσει πλέον να δημοσιοποιήσει εκείνος όσα ο κ. Τσίπρας θέλει να κρύψει από τους πολίτες», προσθέτει στην ανακοίνωση της η Πειραιώς.

Επίσης, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη δήλωσε χαρακτηριστικά, «Ο κ. Τζανακόπουλος χαρακτηρίζει την παραίτηση του κ. Κοτζιά ακατανόητη. Ο κ. Κοτζιάς, από την πλευρά του, λέει ότι έχει λόγους.

Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα, τώρα, να δώσει στη δημοσιότητα την επιστολή παραίτησης του κ. Κοτζιά προκειμένου όλοι οι Έλληνες να πληροφορηθούν τι ακριβώς συνέβη», σημείωσε η κ. Σπυράκη.

Σχετικά Άρθρα: