X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ν. Παπανδρέου: Ο ΣΥΡΙΖΑ προεκλογικά μου ζήτησε όλες τις ομιλίες Ανδρέα

Ο συγγραφέας Νίκος Παπανδρέου γιος του Ανδρέα, αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ λίγες ώρες πριν την 44η επέτειο ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ και την Διακήρυξη της 3ης Σεπτέμβρη, ότι πριν τις εκλογές είχε λάβε ένα πρωτότυπο αίτημα από τον ΣΥΡΙΖΑ, που του ζητούσαν όλες τις ομιλίες του Ανδρέα Παπανδρέου.

«Τον έχει σαν είδωλο ο Τσίπρας. Αντιγράφει πολλά από τα συνθήματα του Ανδρέα Παπανδρέου. Δεν έχω μιλήσει, αλλά τον παρακολουθεί για να αντιγράψει τις επιτυχίες του».

«Μου ζήτησαν προεκλογικά από τον ΣΥΡΙΖΑ να δώσω όλες τις ομιλίες του Ανδρέα και δεν ήξερα και τι να κάνω. Σκεφτόμουν να τα δώσω ή να μην τα δώσω. Αλλά τα δώσαμε, θα τα έβρισκε έτσι και αλλιώς κάπου αλλού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παπανδρέου.

Ο Νίκος Παπανδρέου συγκρίνοντας το ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συμβιβάστηκε σε ένα εξάμηνο ενώ το ΠΑΣΟΚ πολλά από αυτά που υποσχέθηκε τα υλοποίησε. «Το ΠΑΣΟΚ σε κάποιο βαθμό τυμβωρυχήθηκε» σημείωσε.

«Η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με το ότι βγήκαμε από το μνημόνιο… Το πρόγραμμα θα το ολοκλήρωνε οποιαδήποτε κυβέρνηση» σχολίασε ο Νίκος Παπανδρέου.

Σχετικά Άρθρα: