X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ξάνθη: Βρέθηκε ο δολοφόνος του ασφαλιστή Κώστα Δαλακούρα

Μετά την βαλιστική εξέταση του όπλου που δολοφονήθηκε την Τρίτη ο ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας, αποκαλύφθηκε ο δράστης, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛΑΣ.

Δράστης ήταν ο φίλος και κουμπάρος του θύματος Αγκόπ Μπαλατλιάν, γνωστός επιχειρηματίας οπτικών ειδών στην Ξάνθη. Οι δύο άνδρες εκτός από φιλική σχέση είχαν και οικονομικές δοσοληψίες με το Δαλακούρα να επενδύει ή να δανείζεται αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά από τον Ξανθιώτη επιχειρηματία.

Υπενθυμίζεται, ότι ο 55χρονος ασφαλιστής Κώστας Δαλακούρας, βρέθηκε νεκρός από την κόρη του στο ασφαλιστικό του γραφείο που βρίσκεται στην οδό Καραολή και Τσιμισκή.

Το θύμα, είχε βρεθεί γύρω στις 3 μ.μ. πεσμένος μπρούμυτα στο γραφείο του, χτυπημένος με 22άρι πιστόλι ακριβώς στην καρδιά, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη και η αστυνομία, είχε χαρακτηρίσει το χτύπημα επαγγελματικό.

Την ίδια μέρα στις 10.30 το βράδυ, η Αστυνομία εντόπισε νεκρό τον 54χρονο Αγκόπ Μπαλατλιάν μέσα στο διαμέρισμά του επί της οδού Βενιζέλου στην Ξάνθη. Ο επιχειρηματίας είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι και κρατούσε το όπλο στο χέρι του, σκηνικό που παραπέμπει σε αυτοκτονία.

Ο Μπαλατλιάν, ήταν παντρεμένος, είχε δύο παιδιά και ήταν γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, χωρίς γνωστά προβλήματα να τον απασχολούν.

Η κηδεία του Κώστα Δαλακούρα έγινε την Πέμπτη ενώ η κηδεία του Αγκόπ Μπαλατλιάν το μεσημέρι της Παρασκευής, κλείνοντας μια υπόθεση που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Σχετικά Άρθρα: