X
    Κατηγορίες: Κόσμος

Ο Πούτιν χόρεψε στο γάμο της Αυστριακής ΥΠΕΞ – Εικόνες

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν παρευρέθη στο γάμο της υπουργού Εξωτερικών της Αυστρίας Κάριν Κνάισλ με τον επιχειρηματία Βόλφγκανγκ Μάιλινγκερ, που τελέσθηκε σήμερα, προτού πραγματοποιήσει το ταξίδι του στις Βρυξέλλες.

Οι νεόνυμφοι είχαν διαλέξει για το γάμο τους, ένα χωριό στα περίχωρα του Γκρατς και έγινε με τον αυστριακό παραδοσιακό τρόπο. Ο πρόεδρος Πούτιν ήταν ανάμεσα στους 100 καλεσμένους, παρόλο που ορισμένοι επέκριναν αυτή την πρόσκληση στο γάμο.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν, έφτασε στον γάμο κρατώντας ένα μπουκέτο με λουλούδια και τη συνοδεία ομάδας Κοζάκων χορωδών, σύμφωνα με τα ΜΜΕ τις Αυστρίας. Το δώρο του στο νιόπαντρο ζευγάρι, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων DPA, ήταν ένα συγκρότημα χορωδίας που αποτελείτο από 10 κοζάκους μουσικούς και σύμφωνα με το έθιμο, δεν παρέλειψε να χορέψει με την 53χρονη νύφη.

Η παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν στο γάμο, εξέπληξε πολλούς από τους καλεσμένους, σχολιάζοντας πως δεν ήξεραν ότι η Κνάισλ διατηρεί κάποια φιλία με τον Πούτιν. Αντίθετα, ο αντικαγκελάριος Χάιντς-Κρίστιαν Στράχε και ηγέτης του FPO, χαρακτήρισε την Κάριν Κνάισλ γεφυροποιό, ανάμεσα στις σχέσεις των δύο χωρών.

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 19 Αυγούστου 2018 03:25

Σχετικά Άρθρα: