X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πάτρα: Ο παπάς γνώριζε παντρεμένες γυναίκες μέσω facebook – Βίντεο

Σάλος έχει προκληθεί στους εκκλησιαστικούς κύκλους, αλλά και στην τοπική κοινωνία της Πάτρας, από την δράση ιερέα ο οποίος δεν έχει σχέσεις με την παπαδιά και έχει βάλει σαν στόχο του, να γνωρίζει γυναίκες μέσω του facebook και να δημιουργεί ειδύλλια μεταξύ τους.

Ιδιαίτερη αδυναμία είχε στις παντρεμένες γυναίκες που ήθελε να τις χωρίσει από τους άντρες τους και γενικά ήταν λάτρης των τολμηρών ερωτικών μηνυμάτων που τους έστελνε βροχή στο messenger.

Πριν από λίγους μήνες, γνωστή Πατρινή με έντονη κοινωνική δραστηριότητα έπεσε στα δίχτυα του, γιατί αντιμετώπιζε προβλήματα με τον άντρα της. Ο παπάς, της έταζε ότι θα συζήσουν γιατί δεν επιτρέπεται να ξαναπαντρευτεί, αλλά ίσως κάτι άλλαζε, ενώ ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος και η Σύνοδος όπως της έλεγε, άφησαν ανοιχτό το παράθυρο με πρόσφατη απόφασή τους για «δεύτερο γάμο ιερέων» και τότε ο παπάς της υποσχόταν ότι θα την παντρευτεί.

Η γυναίκα υπέκυψε στις υποσχέσεις και την γοητεία του, γιατί ο γάμος της δεν πήγαινε καλά και επειδή είχε έντονα ψυχολογικά προβλήματα .. ήθελε μια αλλαγή, αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβε ότι όλα αυτά που της έταζε ο παπάς, ήταν.. φούμαρα. Τον άντρα της όμως τον άφησε και προτίμησε να ζήσει το διαφορετικό.

Γρήγορα όμως το άγνωστο έγινε γνωστό, ο μύθος διαλύθηκε και τότε αναγκάστηκε να μιλήσει με τον άντρα της που ευτυχώς δεν είχε πάρει διαζύγιο και να του τα αποκαλύψει όλα. Εκείνος κατάλαβε, πήγαν μαζί στον Μητροπολίτη και τον ενημέρωσαν για όσα συνέβησαν.


Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 10 Οκτωβρίου 2018 21:09

Σχετικά Άρθρα: