X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πάτρα: Τραγωδία με νεκρό βρέφος στην αγκαλιά της μητέρας του

Οικογενειακή τραγωδία στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα, με τριών βρέφος που βρέθηκε νεκρό στην αγκαλιά της μητέρας του, ενώ κοιμόντουσαν μαζί σε θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν το άλλο παιδί της ηλικίας 6 ετών με κάταγμα στο χέρι και η μητέρα το φύλαγε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes, τραγικές φιγούρες είναι ο πατέρας και η μάνα του βρέφους, η οποία αφού οδηγήθηκε στην αστυνομία για κατάθεση στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη. Όπως περιέγραψε η μητέρα, είδε πως το παιδί της ήταν νεκρό, όταν το πρωί ξύπνησε και πήγε να του ετοιμάσει γάλα.

Πανικόβλητη η μητέρα του βρέφους έτρεξε και πήγε το παιδί στους γιατρούς, οι οποίοι έκαναν αγωνιώδεις προσπάθειες να επαναφέρουν το 3 μηνών βρέφος αλλά δεν τα κατάφεραν. Η μητέρα φαίνεται πως κοιμήθηκε μαζί με το 3 μηνών κοριτσάκι, το οποίο καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να πεθάνει από ασφυξία.

Στην υπόθεση θα ρίξει φως το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα πραγματοποιηθεί αύριο Δευτέρα και η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα: