X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πέλλα: Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του δράστη τον έσπρωξε στο φονικό- Βίντεο

Ο ανεκπλήρωτος έρωτας του 38χρονου ημεδαπού, ήταν η αιτία του άγριου εγκλήματος που σημειώθηκε προχθές στην Πέλλα, με νεκρή μία 69χρονη γυναίκα, τρεις τραυματίες και τον ίδιο σοβαρά τραυματισμένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, συγχωριανοί από την Κρύα Βρύση Πέλλας, μαρτυρούν ότι ο άνδρας πίεζε διαρκώς την 20χρονη κοπέλα αλλά εκείνη του είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή, ότι δεν θέλει κάτι περισσότερο μαζί του. Εκείνος όμως, δεν απογοητευόταν και συνέχισε να την πιέζει.

Ο 38χρονος, διατηρούσε καφετέρια στο χωριό, στην οποία εργαζόταν η 20χρονη Κική που σπούδαζε στην Κρήτη. Τον τελευταίο καιρό οι πιέσεις έγιναν πιο έντονες και το μοιραίο βράδυ, ο άνδρας πήγε στο σπίτι της κοπέλας για να την πείσει να μην φύγει για να συνεχίσει τις σπουδές της.

Η 69χρονη γιαγιά της Κικής, προσπάθησε να υπερασπιστεί και να προστατεύσει την εγγονή της από την μανία του δράστη, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρή από τα πυρά του 38χρονου. Η αδελφή της, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στη Χειρουργική Κλινική Γιαννιτσών.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί, ποιες ήταν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τραυματίστηκε ο δράστης και οι Αρχές μελετούν αν αυτοπυροβολήθηκε ή τον τραυμάτισε με το ίδιο όπλο ο πατέρας της 20χρονης.

Σχετικά Άρθρα: