X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πέλλα: Πατέρας «τέρας» ασελγούσε στην κόρη του με νοητική υστέρηση

Φρίκη και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία της Πέλλας, προκάλεσε η αποκάλυψη για τον 67χρονο πατέρα «τέρας», που ασελγούσε σε βάρος της 44χρονης κόρης του που έπασχε από νοητική υστέρηση, στο χωριό Αριδαία.

Το περιστατικό βγήκε στην επιφάνεια, μετά από καταγγελία στην αστυνομία της γυναίκας του 67χρονου και μητέρα της 44χρονης κοπέλας, όταν έπιασε στα πράσα τον άντρα της την ώρα που ασελγούσε στην κόρη του και δεν μπορούσε να το πιστέψει στα μάτια της, γιατί στο διπλανό δωμάτιο έπαιζαν τα εγγόνια τους.

Ο 65χρονος συνελήφθη χθες 10 Σεπτεμβρίου σε εκτέλεση εντάλματος του ανακριτή και ενώ προηγήθηκε καταγγελία της συζύγου του και όλη η επιχείρηση έγινε με ιδιαίτερη προσοχή, για να μην γίνει τίποτα αντιληπτό από τα εγγόνια της οικογένειας.

Ο ιατροδικαστής, μετά από την εξέταση που υποβλήθηκε η 44χρονη, αποφάνθηκε ότι δεν υπήρχε καμμία αμφιβολία για την ασέλγεια.

Ο πατέρας τέρας, οδηγήθηκε στον ανακριτή με την κατηγορία της ασέλγειας σε βάρος της 44χρονης κόρης του που πάσχει από νοητική καθυστέρηση, αλλά πήρε προθεσμία ώστε να προετοιμάσει την απολογία του.

Σχετικά Άρθρα: