X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πέλλα: Σκότωσε την γιαγιά της ερωμένης του και αυτοπυροβολήθηκε

Αιματηρό περιστατικό εκτυλίχθηκε στην Κρύα Βρύση Πέλλας χθες 4 Σεπτεμβρίου γύρω στις 9.40 το βράδυ, με μία νεκρή γυναίκα και τρεις τραυματίες από πυροβολισμούς 38χρονου ημεδαπού άνδρα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που δόθηκαν από την Αστυνομία, ο 38χρονος δράστης είχε διαπληκτιστεί με 48χρονο ημεδαπό για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και αφού αποχώρησε, επέστρεψε και φέρεται να πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο (καραμπίνα) προς το μέρος της οικίας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το θάνατο μιας 69χρονης ημεδαπής και να τραυματίσει δυο συγγενικά της πρόσωπα.

Στη συνέχεια διέφυγε και πλησίον της οικίας αυτοπυροβολήθηκε με την ίδια καραμπίνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί, ενώ εντοπίσθηκε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι από τρεις ημεδαπούς, οι οποίοι του προκάλεσαν σωματικές βλάβες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς στην ίδια περιοχή.

Ο 38χρονος διακομίσθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται κρίσιμη. Ο 74χρονος και η 22χρονη διακομίσθηκαν και εκείνοι σε νοσοκομείο και δεν φέρονται να αντιμετωπίζουν κίνδυνο. Επιπλέον εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο του δράστη.

Πληροφορίες, φέρουν τον δράστη να θέλει να πυροβολήσει την εγγονή της 69χρονης και η γιαγιά της μπήκε μπροστά για να την προστατεύσει και χτυπήθηκε θανάσιμα. Ο 38χρονος ποου βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος, πιθανότατα προσπάθησε να αυτοκτονήσει.

Προανάκριση για το επεισόδιο, διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πέλλας.

Σχετικά Άρθρα: