X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Νίκαια: Πακιστανοί απήγαγαν, ξυλοκόπησαν και κρατούσαν αστυνομικό

Απίστευτη είναι η ιστορία που διαδραματίστηκε στην περιοχή της Νίκαιας τα ξημερώματα της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου, με Πακιστανούς που κρατούσαν δεμένο και όμηρο σε διαμέρισμα έναν αστυνομικό.

Η αστυνομία, έλαβε ένα τηλεφώνημα από ένοικο της ίδιας πολυκατοικίας γύρω στις 3 τα ξημερώματα, ο οποίος έκανε καταγγελία ότι άκουγε κάποιον άντρα να φωνάζει βοήθεια από τον δεύτερο όροφο και επικρατούσε έντονη φασαρία.

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσπευσαν στο σημείο, ώστε να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες για διατάραξη της κοινής ησυχίας και βρέθηκαν αντιμέτωποι με έξι Πακιστανούς. Οι αλλοδαποί, τους επιτέθηκαν με πέτρες και ξύλα και τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να εισχωρήσουν στο διαμέρισμα, όπου είδαν συνάδελφο τους δεμένο με ταϊράπ χειροπόδαρα σε καρέκλα και άσχημα ξυλοκοπημένο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο απαχθείς αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε ότι οι Πακιστανοί διακινούσαν λαθραία και όταν τους είδε, δύο από αυτούς του επιτέθηκαν, τον οδήγησαν στο διαμέρισμα που τον κρατούσαν φυλακισμένο, τον έδεσαν αφού τον φίμωσαν και τον χτύπησαν άγρια.

Οι Πακιστανοί έχουν συλληφθεί και έκαναν από την πλευρά τους μήνυση στον αστυνομικό που είχαν απαγάγει, για ληστεία…

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 19 Οκτωβρίου 2018 19:48

Σχετικά Άρθρα: