X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Πλαστογραφία καταγγέλει η πνευμονολόγος που “εξέτασε” τον Αρισ. Φλώρο

Η πνευμονολόγος που φέρεται να εξέτασε τον Αριστείδη Φλώρο μιλώντας στον Τάσο Τέλλογλου και τον ΣΚΑΪ, δήλωσε ότι δεν εξέτασε ποτέ ως ασθενή τον κ. Φλώρο και πως ουδέποτε υπέγραψε γνωμάτευση ύπνου γι’ αυτόν.

Η κυρία Καλλιρόη Λάμπρου που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό και έχει ειδίκευση στις διαταραχές ύπνου, χαρακτηρίζει πλαστή την υπογραφή της που υπάρχει στο έγγραφο, που περιέχεται στον εισηγητικό φάκελο του Αριστείδη Φλώρου προς το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ), επισημαίνοντας πως «η υπογραφή μου χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο τον οποίο δεν γνωρίζω».

Επίσης, προσθέτει πως έχει θιγεί η ιατρική της τιμή και πως προσβλέπει στη σύντομη αποκατάσταση της αλήθειας.

Η δήλωση της κ. Καλλιρόης Λάμπρου στον Τάσο Τέλλογλου και στο ΣΚΑΪ

«Σας γράφω από το εξωτερικό όπου έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα. Κατά την τριετή μου παραμονή ως πανεπιστημιακή υπότροφος στο Εργαστήριο Μελέτης Ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου. Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλαστή και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο τον οποίο και δεν γνωρίζω. Έχει θιγεί η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Με εκτίμηση,

Καλλιρρόη Λάμπρου».

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 31 Αυγούστου 2018 20:55

Σχετικά Άρθρα: