X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ροδόπη: Αποκεφάλισαν 7 κουταβάκια και τα πέταξαν στο δρόμο

Φρίκη, αποτροπιασμό και αγανάκτηση προκαλεί το νέο περιστατικό βίας ενάντια στα ζώα, με το περιστατικό που σημειώθηκε λίγο έξω από το χωριό Λαμπρό του δήμου Αρριανών Ροδόπης.

Επτά διαμελισμένα κουταβάκια με κομμένα κεφάλια, εντοπίστηκαν σε παλιά στάση λεωφορείου και μέχρι στιγμής ο δράστης κτήνος παραμένει άγνωστος. Τις φωτογραφίες και την είδηση, έστειλε αναγνώστης στην ενημερωτική ιστοσελίδα azinlikca.net.

Η υπόθεση ξεπερνάει σε κτηνωδία αυτήν της Κέρκυρας, όταν 62χρονος ημεδαπός πριν από λίγο καιρό στην Εθνική οδό Παλαιοκαστρίτσας – Κέρκυρας στην περιοχή Σολάρι, περιέλουσε με πετρέλαιο σκύλο. Ο 62χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς σύμφωνα με καταγγελία που έγινε και πλήρωσε το πρόστιμο των 30.000 ευρώ.

«Σίγουρα κάποιοι θα γνωρίζουν, αλλά τα στόματα παραμένουν κλειστά, μόνο ένα κτήνος θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο», δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής κάτοικος της περιοχής συγκλονισμένος και ο ίδιος με το θέαμα που αντίκρισε.

Η είδηση με τα αποκεφαλισμένα κουτάβια σήμανε συναγερμό στο Αστυνομικό Τμήμα των Σαπών. Έγιναν ήδη οι πρώτες έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη. Ωστόσο, η παρέλευση του πρώτου 24ωρου (αυτόφωρο) δεν απέδωσε καρπούς και ο δράστης παραμένει ασύλληπτος. Ήδη έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες αρχές (Εισαγγελία Ροδόπης, Αστυνομική Διεύθυνση).

Το άρθρο ενημερώθηκε τελευταία φορά: 4 Ιουλίου 2019 01:13

Σχετικά Άρθρα: