X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Ρουβίκωνας: Επίθεση με μπογιές στο υπουργείο Υποδομών – Βίντεο

Νέα επίθεση πραγματοποίησαν μέλη της ομάδας του Ρουβίκωνα την Παρασκευή 3 Αυγούστου, που επιτέθηκαν με μπογιές στην στην Γενική Γραμματεία Δημοσίων Έργων η οποία βρίσκεται στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας 19.

Ακολούθησε ανάρτησή τους στη σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου indymedia, όπου οι Ρουβίκωνες σημειώνουν μεταξύ άλλων, ότι η συγκεκριμένη επίθεση έγινε για τα θύματα της φονικής πυρκαγιάς από την οποία έχασαν την ζωή τους περισσότεροι από 80 άνθρωποι.

“Υπάρχουν άπειροι λόγοι προκειμένου να παρέμβει κάποιος στο συγκεκριμένο υπουργείο. Εμείς αποφασίσαμε να το πράξουμε για το κυριότερο και μεγαλύτερο έγκλημα του στην Ελλάδα, την εν μέρει συμμετοχή του στη δολοφονία δεκάδων ( και δυστυχώς αυξάνεται ο αριθμός καθημερινά ) συνανθρώπων μας στη Ραφήνα, στο Μάτι και στην Κινέττα στα τέλη Ιούλη. Όλοι συμφωνούν πως εάν υπήρχαν οι απαραίτητες υποδομές για εκκένωση των περιοχών και για την αντιμετώπιση πυρκαγιών, ο όλεθρος θα ήταν σίγουρα μικρότερος”, είναι ένα απόσπασμα από την ανάρτηση της αντιεξουσιαστικής ομάδας.

Το βίντεο από την επίθεση με μπογιές στο Υπουργείο Υποδομών :

Σχετικά Άρθρα: