X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Σέρρες: Εκτός από χρήμα ο καθηγητής ΤΕΙ ζητούσε ερωτική συνεύρεση- Vid

Τα στόματα άρχισαν να ανοίγουν στις Σέρρες για τον καθηγητή του ΤΕΙ της πόλης και οι φοιτήτριες και οι φοιτητές ξεκίνησαν να αποκαλύπτουν ότι εκτός από τα χρηματικά ποσά που τους ζητούσε ο καθηγητής, προχώρησε στο να ζητάει και ερωτική συνεύρεση μαζί τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το seleo.gr, ο εν λόγω καθηγητής έβαζε δύσκολα θέματα στις εξετάσεις για να κόβει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του και στην συνέχεια να τους ζητάει ανταλλάγματα είτε στην παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο, είτε στην συγκαλυμμένη καταβολή χρηματικών ποσών, ως αντίτιμο για να τους περάσει στα μαθήματα. Κάποιοι φοιτητές του έκαναν καταγγελία και χθες βρέθηκαν στα ΤΕΙ Σερρών αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση.

Ο καθηγητής συνελήφθη όπως και δύο ιδιοκτήτες φροντιστές με τους οποίους συνεργαζόταν και στους οποίους παρέπεμπε τους κομμένους φοιτητές του για να προετοιμαστούν και να περάσουν τα μαθήματα του. Στην συνέχεια έπαιρνε σύμφωνα με καταγγελίες το μεγαλύτερο μέρος των διδάκτρων.

Δεν λείπουν οι καταγγελίες από φοιτήτριες σύμφωνα με τις οποίες ζητούσε ως αντάλλαγμα να συνάψουν ερωτικές σχέσεις μαζί του για να τους περάσει στα μαθήματα. Η αστυνομία έχει στα χέρια της ακουστικό υλικό από μαγνητοφωνημένες συνομιλίες.

Σχετικά Άρθρα: