X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Σέρρες: Φωτογραφίες του καθηγητή ΤΕΙ «Φακελάκη» και των συνεργατών του

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 3 ατόμων, που συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων, τη Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018.

Πρόκειται για έναν καθηγητή του ΤΕΙ Σερρών και δύο ιδιώτες, που κατηγορούνται για για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της δωροληψίας υπαλλήλου και άμεσης συνέργεια σε αυτή, στο πλαίσιο εγκληματικής ομάδας. Ο καθηγητής, έβαζε δύσκολα θέματα στις εξετάσεις για να κόβει τους φοιτητές και τις φοιτήτριες του και στην συνέχεια να τους ζητάει ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθηγητής που στις Σέρρες τον έλεγαν «Φακελάκη», εκτός από χρήματα ζητούσε από τους φοιτητές και τις φοιτήτριες παροχή πρακτικής εργασίας σε επαγγελματικό γραφείο και ερωτική συνεύρεση μαζί τους.

Πρόκειται για τους:

  • Κωνσταντινούδη Κλεάνθη του Νικολάου και της Ελένης.
  • Μόκκα Γεώργιο του Αποστόλου και της Ζωής.
  • Μηλόφτση Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας.

Κωνσταντινούδης Κλεάνθης του Νικολάου και της Ελένης, γεννήθηκε στις 11 Νοεμβρίου 1958 στη Θεσσαλονίκη.

Μόκκας Γεώργιος του Αποστόλου και της Ζωής, γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου 1959 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.

Μιλόφτσι Ευαγγελία του Ηλία και της Ιωάννας, γεννήθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 1968 στο Νέο Πετρίτσι Σερρών.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας (6) μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των διερευνώμενων αδικημάτων, καθώς και στην αναζήτηση και ενημέρωση και άλλων πολιτών (φοιτητών κ.λπ.), οι οποίοι για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας, παρακαλούνται να επικοινωνούν:

  • με την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος στο τηλέφωνο 2310-531884 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Μοναστηριού 241, Θεσσαλονίκη Τ.Κ.: 54121),
  • με τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στο τηλέφωνο 10301 (Ταχυδρομική διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 23, Μαρούσι, Τ.Κ.: 15123) ή
  • μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση dey1@otenet.gr .

Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σχετικά Άρθρα: