X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Τζανακόπουλος – Όχι ανασχηματισμός, όχι παραιτήσεις – Βίντεο

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, απάντησε σε ερωτήσεις που κλήθηκε να απαντήσει για τα αίτια της καταστροφικής πυρκαγιάς και για την στάση της κυβέρνησης, ότι αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση δεν θέλουν ανασχηματισμό ούτε και παραιτήσεις.

«Οι παραιτήσεις αυτή την ώρα στοχεύουν σε επικοινωνιακή αποσυμπίεση. Η πολιτική και επιχειρησιακή αποτίμηση θα γίνει όταν έρθει η ώρα, όταν επιστρέψουμε την κανονικότητα» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος. Ενώ ως προς το ενδεχόμενο ανασχηματισμού απάντησε πως «αυτή τη στιγμή είναι το τελευταίο πράγμα που απασχολεί τον πρωθυπουργό», σημείωσε ο κ. Τζανακόπουλος.

«Οι νεκροί ούτε κρύβονται, ούτε εικάζονται. Ο πρωθυπουργός βρέθηκε στις 23:30 της Δευτέρας στο κέντρο επιχειρήσεων. Την ώρα εκείνη δεν υπήρχαν ούτε διασταυρωμένοι ούτε επιβεβαιωμένοι νεκροί. Ο πρωθυπουργός διέκοψε τη συνεδρίαση στις 12:30 για να κάνει μια δήλωση λέγοντας ότι πρώτο μέλημα είναι η ανθρώπινη ζωή».

«Το δευτερόλεπτο που η κυβέρνηση διασταύρωσε την πληροφορία για νεκρούς εγώ ο ίδιος στις 2:30 ενημέρωσα τον ελληνικό λαό. Πώς να κρύψεις νεκρούς; Είναι αδύνατον. Δεν πρόκειται να μπούμε στο παιχνίδι της επικοινωνιακής τυμβωρυχίας», πρόσθεσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Σχετικά Άρθρα: