X
    Κατηγορίες: Ελλάδα

Σύλληψη τεσσάρων αναρχικών που πήγαιναν με βαριοπούλες στη Θεσσαλονίκη

Χθες Πέμπτη, η αστυνομία έκανε μπλόκο ενόψει των εργασιών της ΔΕΘ, σε αυτοκίνητο που επέβαιναν τέσσερις αντιεξουσιαστές που είναι γνωστοί από προηγούμενη δράση τους και σχεδίαζαν να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου βρέθηκαν βαριοπούλες και αντιασφυξιογόντες μάσκες. Οι αντιεξουσιαστές, συνελήφθησαν στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων Αφιδνών, καθώς πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη.

Ένας από τους συληφθέντες, είχε απασχολήσει τις Αρχές το 2014, όταν συνελήφθη και μετά από έρευνα βρέθηκαν στο σπίτι του. Τα άλλα τρία άτομα, ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και είναι γνωστοί για την δράση τους.

Τα τέσσερα άτομα οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Ωρωπού και μετά στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ σήμερα το πρωί πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Οι Αρχές έχουν τεθεί σε συναγερμό από χθες, προκειμένου να εμποδίσουν την μετακίνηση από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου για να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση στην περιοχή της Καμάρας.

Σχετικά Άρθρα: